ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Eresys: Release Trailer για το ελληνικό co-op game από τον δημιουργό του The Shore

Κθούλου άσχημο.

To Eresys είναι ένα co-op horror game τεσσάρων παικτών, βασισμένο – όπως και το The Shore – στις ιστορίες του H.P Lovecraft και ιδιαίτερα στο Cthulu lore. Η Dragonis Games, με ιδρυτή τον Λαρισαίο δημιουργό Άρη Δραγώνη, κυκλοφόρησε το επίσημο release trailer του επόμενου παιχνιδιού της. To ελληνικό studio (τριών ατόμων) ξεκίνησε το 2019 και μέχρι στιγμής έχει αναπτύξει τα The Shore, The Shore VR και Eresys.

Η κυκλοφορία του Eresys απέχει λιγότερο από ένα μήνα. Σύμφωνα με το ελληνικό studio, «Το Eresys είναι ένα Co-Op game το οποίο απαιτεί συνεργασία και συγκέντρωση μεταξύ των τεσσάρων πρωταγωνιστών. Οι παίκτες θα πρέπει να συνεργαστούν και να μείνουν ενωμένοι για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τις τρομακτικές οντότητες της Μυθολογίας του Λαβκραφτ. Μέσα σε ένα πολύ διαδραστικό και έντονο περιβάλλον, οι 4 cultists θα συναντήσουν διάφορες προκλήσεις και εμπόδια.»

{youtube}Gwchzf34PEs{/youtube}

Η βασική πλοκή του Eresys είναι η εξής: «Ένας εκδιωχθέντας cultist έχει εξαπολύσει ένα Void Portal σε ένα αποκομμένο νησί, που οδηγεί στο θάνατο των κατοίκων και του ίδιου. Εσείς και οι συνάδελφοί σας πρέπει να στείλετε την οντότητα πίσω στο μέρος από όπου προήλθε και να σφραγίσετε την πύλη. Διεκδικήστε τις πηγές που χρειάζονται για να ολοκληρώσετε την προσφορά των βωμών, ολοκληρώστε το τελικό τελετουργικό για να στείλετε την οντότητα πίσω και σφραγίστε την πύλη πριν να είναι πολύ αργά.»

Πλέον, το Eresys έχει και ημερομηνία κυκλοφορίας, σε λιγότερο από ένα μήνα. «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε με μεγάλο ενθουσιασμό ότι η κυκλοφορία του Eresys είναι πιο κοντά από ποτέ! Το ταξίδι της ανάπτυξης του νέου μας δημιουργήματος εμπνευσμένο πάντα από τον Χ.Φ Λάβκραφτ και τα διάσημα έργα, φτάνει στο τέλος του. Νιώθουμε την περιφάνεια να ανακοινώσουμε ότι το Eresys θα κυκλοφορήσει για PC στις 20 Απριλίου 2023», μας αποκάλυψε η Dragonis Games.

Στο Eresys, φαίνεται να εξερευνούμε ένα σκοτεινό δάσος γεμάτο φρικιαστικές απειλές. Στο τέλος του trailer έχουμε και μια εμφάνιση από τον «μεγάλο», όταν η ομάδα φαίνεται να έχει ολοκληρώσει κάποιου είδους τελετουργικό. «Το έξυπνο AI και οι τρομακτικές οντότητες προκαλούν τους παίκτες. Αποκαλύψτε μυστικά και πυροδοτήστε απροσδόκητα γεγονότα για να αποκαλύψετε μυστήρια που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοικτό. Αντιμετωπίστε πολλούς εχθρούς με μοναδικούς μηχανισμούς που αναδύονται από το Void Portal», αναφέρει η Dragonis Games σχετικά με το gameplay.

Ένας παίκτης μπορεί να κουβαλάει το θρυλικό Necronomicon, από το οποίο λείπουν 34 σελίδες. Το βιβλίο λάμπει όταν βρίσκεται κοντά σε μια σελίδα που λείπει και εμφανίζει τον αριθμό των σελίδων που συλλέχθηκαν. Ο φύλακας του βιβλίου μπορεί επίσης να καστάρει «κρυφά events». Το παιχνίδι φαίνεται να εμπλέκει μπόλικο stealth, ενώ γνωρίζουμε ότι η περιπέτειά μας θα έχει πολλαπλά τέλη.

Το Eresys κυκλοφορεί στις 20 Απριλίου 2023 μέσω Steam. Μπορείτε να πατήσετε εδώ, για να το κάνετε wishlist και να ενημερωθείτε την ημέρα της κυκλοφορίας του.

Γιώργος Δρίτσας's Avatar

Γιώργος Δρίτσας

Τα video games προσφέρουν μια μαγική ιδιότητα: μπορείς να βρεις τον εαυτό σου, χάνοντάς τον.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88