ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ετοιμάζεται να σαλπάρει και στα PlayStation και Nintendo Switch το Sea of Thieves

Σύμφωνα με έγκριτους δημοσιογράφους.

Το τελευταίο διάστημα υπάρχει έντονη φημολογία σχετικά με ένα first-party game του Xbox, το οποίο φαίνεται πως ετοιμάζεται να μεταπηδήσει στις κονσόλες PlayStation και στο Nintendo Switch. Αν και όλες οι προηγούμενες ενδείξεις που είχαμε οδηγούσαν στο βραβευμένο Hi-Fi Rush της Tango Gameworks τα πράγματα άλλαξαν, καθώς έγκυροι insiders κάνουν λόγο για ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι.

Ένας από αυτούς ήταν ο Jeff Grubb, ο οποίος ισχυρίζεται πως το παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει και σε άλλες πλατφόρμες είναι το Sea of Thieves της Rare, καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όταν άρχισα να ακούω πρώτη φορά αυτές τις φήμες σκέφτηκα πως μάλλον πρόκειται για το Sea of Thieves, γιατί άκουσα πως θα μπορούσε να έρθει και στο Switch και στο PlayStation.»

Επίσης, ο πρώην συντάκτης του Kotaku και ρεπόρτερ του Axios, Stephen Totilo, ανέφερε εχθές πως άκουσε πως η Microsoft σκέφτεται να κυκλοφορήσει το Sea of Thieves και σε άλλες πλατφόρμες, και μάλιστα στις αρχές του 2024.

Μένει να δούμε τελικά ποιο παιχνίδι θα πάψει να είναι αποκλειστικό για τις κονσόλες Xbox, καταφέρνοντας να μεταπηδήσει στις υπόλοιπες 2 πλατφόρμες. Το πειρατικό παιχνίδι της Rare κυκλοφόρησε το 2018, ενώ αποτέλεσε το πρώτο game της Microsoft που έγινε διαθέσιμο στο Xbox Game Pass από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του. Τον Ιούνιο του 2022 σύμφωνα με την Rare το Sea of Thieves ξεπέρασε το ορόσημο των 30 εκατομμύρια παικτών, ενώ όσο βρισκόμασταν στην προηγούμενη γενιά είχε χαρακτηριστεί ως ένα από τα πιο επιτυχημένα IP του Xbox.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.