ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Εξαφανίστηκε ξανά η προσφορά του Game Pass με το 1€

Δεν υπάρχει σταθερότητα στην περίπτωσή της.

Λίγες μέρες μετά το πολυαναμενόμενο λανσάρισμα του Starfield, ενός τίτλου που σίγουρα θα έφερνε και θα φέρει αρκετό κόσμο στον πειρασμό να εγγραφεί στο Game Pass για να το δοκιμάσει, η Microsoft δείχνει να απέσυρε – ξανά – μέσα σε απόλυτη σιωπή το πακέτο γνωριμίας της υπηρεσίας της. Η προσφορά του 1€ είχε απενεργοποιηθεί εξ ολοκλήρου πριν λίγο καιρό, στην πορεία επέστρεψε, λίγο αργότερα – πριν όχι και πολύ καιρό – μείωσε τη δοκιμαστική περίοδο που πρόσφερε από τον ένα μήνα στις 14 ημέρες και τώρα απουσιάζει ξανά από τις επιλογές που υπάρχουν στο site του Game Pass.

Η Microsoft είχε δηλώσει στις αρχές της χρονιάς πως θέλει να βρει νέους τρόπου να προσεγγίσει νέα μέλη στις υπηρεσίες της και όλο αυτό που συμβαίνει με το πακέτο του 1€ δείχνει πως δεν είναι σίγουρη τι θέλει να κάνει με αυτό, εξού και οι απροειδοποίητες αλλαγές που έχει πραγματοποιήσει σε κάθε περίπτωση που προ-αναφέραμε. Σίγουρα πολύς κόσμος θα αξιοποιούσε αυτή την άνεση για να παίξει το Starfield, όπως συμβαίνει και με κάθε μεγάλη first-party κυκλοφορία του Xbox, οπότε αυτό (μάλλον) θα θέλησαν να προλάβουν οι διαχειριστές της υπηρεσίας.

Θα ενημερώσουμε αν το δούμε να επιστρέφει ή αν υπάρξει κάποια σχετική συζήτηση του θέματος από τη Microsoft, μέχρι τότε όμως επιτρέψτε μας να καούμε στο Starfield (παίζουμε ήδη), ώστε να σας προσφέρουμε και ένα review έγκαιρα!

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.