ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Νέα αναλυτικά gameplay πλάνα για το Exoprimal της Capcom

Αρχές Ιουλίου ξεκινάνε τα closed network tests.

Η προσπάθεια της Capcom να δοκιμάσει να κυκλοφορήσει ένα online co-op παιχνίδι με ορδές δεινοσαύρου να αποτελούν τους βασικούς εχθρούς, ονομάζεται Exoprimal και πλέον ξέρουμε πότε θα μπορούμε να το δοκιμάσουμε.

Στο Exoprimal θα πραγματοποιηθούν τρεις network test δοκιμές μέσω του Steam, με την πρώτη να ξεκινάει στις 11 Ιουλίου έχοντας διάρκεια τριών ωρών, αποκλειστικά στις ΗΠΑ και τον Καναδά. Το δεύτερο τεστ θα απευθύνεται σε όλους του παίκτες παγκοσμίως, και θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιουλίου, με διάρκεια έξι ωρών, και τέλος τρίτο τεστ θα γίνει στις 7 Αυγούστου και θα διαρκέσει για 24 ώρες.

Πέρα από αυτές τις ημερομηνίες, ένα νέο gameplay trailer έκανε την εμφάνιση του στην παρουσίαση της Capcom, δείχνοντας το πως λειτουργούν οι μηχανισμοί του παιχνιδιού.

{youtube}HMH5U-Ur_4E{/youtube}

Το Exoprimal αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά τον Μάριο, κατά τη διάρκεια ενός State of Play, και διαδραματίζεται στο 2043 με τους παίκτες να παίρνουν των έλεγχο διάφορων Exofighter, που μάχονται ενάντια σε δεινοσαύρους. Το παιχνίδι της Capcom αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2023 σε PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88