ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το δεύτερο expansion του Forza Horizon 5 έρχεται τον Μάρτιο

Με ονομασία Rally Adventure.

Ύστερα από το πρώτο expansion pack του Forza Horizon 5, με θεματολογία τα διάσημα αυτοκινητάκια Hot Wheels, η Playground Games ανακοίνωσε το δεύτερο expansion. Αφιερωμένο αυτή τη φορά στα εμβληματικά αυτοκίνητα, που οδήγησε ο θρύλος των rally, Colin McRae.

Το Rally adventure αναμένεται να καταφθάσει στις 29 Μαρτίου, λαμβάνοντας χώρα στη Sierra Nueva που από ότι φαίνεται βρίσκεται βόρεια του αρχικού map. Το νέο αυτό expansion θα χρησιμοποιεί ένα νέο σύστημα, προκειμένου να εξομοιώσει την αίσθηση των λασπωμένου τερέν, αναλόγως με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν.

{youtube}ajFf2RaiZu4{/youtube}

Το trailer δείχνει εντυπωσιακό, με τα γραφικά και τα τοπία να κλέβουν για ακόμα μία φορά την παράσταση. Έμφαση έχει δοθεί και στις παραρεμοτροποιήσεις των αυτοκινήτων, ώστε να συμβαδίζουν εμφανισιακά σε αυτά που συναντάμε σε αγώνες rally.

Έναν περίπου μήνα θα χρειαστεί να περιμένουν οι πιστοί φίλοι του Forza Horizon, που αναμένουν εδώ και καιρό για νέο περιεχόμενο.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88