ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Fan-made Assassin’s Creed φτιάχνεται σε Unreal 5

Με επαναφορά του κλασσικού stealth και το setting στη Μάλτα.

Το Assassin`s Creed Tribute είναι ένα επερχόμενο fan-made παιχνίδι που διαδραματίζεται στα τέλη του 18ου αιώνα, στο χείλος των Ναπολεόντειων Πολέμων στη Μάλτα, και δείχνει να έχει δυνατότητές. Η ομάδα χρησιμοποιεί την Unreal Engine 5 και φαίνεται πολύ όμορφο το concept από το trailer προς το παρόν, επίσης ενδιαφέρονται να προσλάβουν animators, 3D modellers, environmental artists και προγραμματιστές για να πιάσουν το αναμενόμενο χρονοδιάγραμμα τους.

{youtube}UE1LyloLQOk{/youtube}

Αυτές οι προσπάθειες είναι πολύ όμορφες και δείχνουν την δυναμική της κοινότητας ενός παιχνιδιού και πάνω από όλα την αγάπη που έχουν. Όσον αφορά στο gameplay, η ομάδα που το αναπτύσσει δήλωσε τα εξής: "Το Tribute αντλεί μεγάλο μέρος της έμπνευσής του από τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια Assassin’s Creed και Assassin’s Creed Unity. Το παιχνίδι μας θα επιτρέψει στους παίκτες να κάνουν παρκούρ με ακριβή έλεγχο στις πυκνές στέγες της Mdina και της Valletta ενώ κάνουν ιππασία στο Gozo και στις αγροτικές κοινότητες κοντά στο Grand Harbour. Το Social Stealth θα επιστρέψει με μεγάλα πλήθη και επιλογές προσαρμογής που επηρεάζουν την ικανότητά σας να γίνετε αντιληπτοί, αναγκάζοντας τους παίκτες να αλλάζουν τον εξοπλισμό τους για να επιτύχουν το καλύτερο αποτέλεσμα στην εκάστοτε αποστολή."

"Φέρνουμε νέα και παλιά εργαλεία για να επιτρέψουμε μεγαλύτερο έλεγχο του περιβάλλοντος και να δώσουμε στους παίκτες τη δυνατότητα να παίξουν όπως θέλουν ως ghost, stealth reaper ή warrior. Οι warriors θα πρέπει να δουλέψουν εξίσου σκληρά για να τελειοποιήσουν την τέχνη τους, καθώς η μάχη θα είναι πιο δύσκολη από τα περισσότερα προηγούμενα παιχνίδια, με τους παίκτες να πρέπει να διαχειριστούν τις αντοχές τους και να προσπαθήσουν να αλυσοδέψουν συνδυασμούς για να σπάσουν πρώτα τους εχθρούς. Αλλά ό,τι κι αν γίνει, η κρυμμένη λεπίδα είναι πάντα ένα χτύπημα. Η εστίασή μας είναι να δημιουργήσουμε την απόλυτη φαντασία Assassin, δημιουργώντας μοναδικές εμπειρίες παιχνιδιού και αποστολές που οδηγούν σε επικές δολοφονίες black box."

Το Tribute θα ζωντανέψει τα νησιά της Μάλτας και θα δείξει το "Την αλήθεια" πίσω από τα σχέδια, την πολιτική, τον πόλεμο και τις συναρπαστικές μάχες στο σύμπαν του Assassin`s Creed.

Λευτέρης Κλεώπας's Avatar

Λευτέρης Κλεώπας

Τα games για εμένα είναι σαν ένα καλό βιβλίο: μπορεί να φέρουν διασκέδαση μέχρι τροφή για σκέψη.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88