ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Μικρότερα παιχνίδια θέλουν οι fans των Assassin’s Creed

Τελος τα 28000 map markers.

Οι τελευταίοι τίτλοι της σειράς Assassin’s Creed έχουν ξεφύγει από την action-adventure φόρμουλα των πρώτων παιχνιδιών, έχοντας βουτήξει στο open-world RPG genre. Παράπονα για τεράστιους κόσμους γεμάτους μόνο με επαναλαμβανόμενες αποστολές εκφράζονται καιρό στη κοινότητα του δημοφιλούς franchise, και από ότι φαίνεται, οι developers ακούνε. Το επερχόμενο Assassins Creed Mirage της Ubisoft Bordeaux θα επιδιώξει να επιστρέψει στις ρίζες του και να αποδώσει φόρο τιμής στο παιχνίδι που τα ξεκίνησε όλα.

“Η δημιουργία του Mirage είναι η σύγκλιση πολλών απόψεων. Φυσικά, η πρώτη έρχεται από τη κοινότητα μας: Origins, Odyssey, Valhalla είναι όλα σπουδαία παιχνίδια”, δήλωσε ο creative director Stéphane Boudon. “Όμως έχουμε ξεκινήσει να ακούμε την επιθυμία για μία ιστορία βασισμένη σε χαρακτήρες, που να συγκεντρώνεται στα βασικά θεμέλια των πρώτων AC σε πιο οικεία κλίμακα. Αυτό έχει απήχηση σε μας και ήταν και η αφετηρία του project.”

Το Assassins Creed Mirage λαμβάνει χώρα στη Βαγδάτη του 9ου αιώνα και θα κυκλοφορήσει το 2023 σε PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC.

Πηγή: VGC

Παύλος Ντέλης's Avatar

Παύλος Ντέλης

Με PS2 από τριών χρονών, μόνο εδώ θα μπορούσα να καταλήξω...


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88