ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Far Cry 7: Διαρροή του setting και πληροφοριών του story

Πτήση από Λατινική Αμερική προς Ασία!

Γνωρίζουμε από την αρχή του χρόνου που διανύουμε ορισμένες πληροφορίες γύρω από το επόμενο Far Cry, όπως για παράδειγμα το ότι στοχεύει για το Φθινόπωρο του 2025, το ότι θα μεταβεί στη Snowdrop Engine και πως έχει την κωδική ονομασία "Project Blackbird" στα εσωτερικά της Ubisoft Montreal. Πλέον ακούγεται πως θα μεταφερθεί στη νήσο "Kimsan", μία μη υπαρκτή τοποθεσία της Κίτρινης Θάλασσας (κοντά στην Κορέα), όπως και ότι θα κυκλοφορήσει με την ονομασία Far Cry: Rise και όχι συνεχίζοντας την αριθμητική συνέχεια.

Όσον αφορά στο story, πάντα με βάση τις πηγές του Insider Gaming, το παιχνίδι δεν θα είναι linear (όπως κανένα άλλωστε) και τα δρώμενα του παιχνιδιού θα εστιάζουν στη διάσωση της οικογένειας του πρωταγωνιστικού χαρακτήρα, την οποία έχουν απαγάγει οι antagonists. Μία ομάδα ονόματι "Sons of Truth" θα είναι οι συνωμότες υπεύθυνοι για τα αυτή την απαγωγή και το concept του παιχνιδιού στηρίζεται στο ότι θα πρέπει να τους σώσετε σε 72 (in-game) ώρες.

Αντί να αντιμετωπίζετε διαφορετικά πρόσωπα ανά region, εδώ θα πρέπει να σώζετε/προστατεύετε διαφορετικό άτομο σε καθένα από τα γεωγραφικά διαμερίσματα του παιχνιδιού, με το παιχνίδι να επιτρέπει και απώλειες που θα επηρεάσουν την εξέλιξη του story. Το ενδιαφέρον στις διαρροές βρίσκεται στο "interrogation mechanic", με τη χρήση του οποίου θα προσπαθείτε να αποσπάσετε πληροφορίες από τους εχθρούς, άλλοτε με επιτυχία, άλλοτε χωρίς.

Αυτά τα χοντρικά που μάθαμε από το συγκεκριμένο ρεπορτάζ και η αλήθεια είναι πως όσο η Ubisoft αποσκοπεί να το κυκλοφορήσει τόσο μακριά, τόσο πιο πολύ θα αργήσουμε να μάθουμε για αυτό.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.