ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ημερομηνία κυκλοφορίας απέκτησε το Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse

Ένα ακόμα remaster μετά το Maiden of Black Water.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Koei Tecmo, το Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse καταφθάνει παγκοσμίως σε digital μορφή στις 9 Μαρτίου 2023 για PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, καθώς και για PC μέσω της πλατφόρμας του Steam. Παράλληλα, μόνο για την Ιαπωνική αγορά θα υπάρχει διαθέσιμη και retail έκδοση για το PlayStation 4 και το Switch. Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το overview trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

{youtube}lDDBkCuGLK0{/youtube}

Ο εν λόγω τίτλος αποτελεί remaster του survival-horror παιχνιδιού Project Zero: Mask of the Lunar Eclipse, που αποτελεί το τέταρτο installment της σειράς Fatal Frame και είχε κυκλοφορήσει το 2008 για το Wii υπό την αιγίδα της Nintendo.

Οι παίκτες ακολουθούν την ιστορία τριών κοριτσιών, οι οποίες επιστρέφουν στο φανταστικό νησί Rougetsu της νότιας Ιαπωνίας, δέκα χρόνια μετά τη μυστηριώδη εξαφάνιση τους από το τοπικό φεστιβάλ, προκειμένου να λύσουν το μυστήριο γύρω από το θάνατο δύο εκ των φίλων τους, αλλά και να ξεκλειδώσουν τα μυστικά των αναμνήσεων τους γύρω από το τραυματικό εκείνο συμβάν.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει τόσο σε Standard όσο και σε Digital Deluxe έκδοση η οποία θα προσφέρει το Rogetsu Isle Dinner Party Costume Set και το Digital Art Book του παιχνιδιού, όπου θα περιλαμβάνεται και το Original Soundtrack του.

Πάνος Τσαμπούκος's Avatar

Πάνος Τσαμπούκος

Λάτρης ταινιών και σειρών, αλλά οι γονείς μου ακόμη έχουν να λένε πως όταν έπιανα τηλεχειριστήριο στα χέρια μου μικρός, το δωμάτιο δε με χωρούσε. That's life, I guess...


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88