ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

FC 25: Αποσύρονται τα συμβόλαια παικτών και προπονητών στο Ultimate Team

Θέλει να δείξει ότι "μας ακούει" η EA!

Ένα deep dive στις σημαντικές αλλαγές του Ultimate Team στο EA Sports FC 25 κοινοποίησαν οι δημιουργοί του. Με 3.5 λεπτά διάρκεια βέβαια, πιο πολύ "βουτίτσα" θα το χαρακτηρίζαμε, αλλά όπως και να 'χει, δεν παύει να μας ενημερώνει για μερικές λειτουργίες που όντως αποτελούν σημαντικές αναχωρήσεις από τα όσα γνωρίζαμε από το competitive αυτό online mode.

Στην πρώτη γραμμή η EA Sports βγάζει ξανά το Rush mode, το οποίο θα δούμε και ως τμήμα του Ultimate Team. Κατά αυτό τον τρόπο, θα μπορείτε να παίξετε τους 5x5 αγώνες που συζητούσαμε τις περασμένες εβδομάδες, χρησιμοποιώντας όμως μόνο παίκτες από το club σας. Αν το κάνετε αυτό, θα διεκδικείτε Rush πόντους και περαιτέρω rewards, αφού θα συμβαίνουν και διάφορα Rush events κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Ξαναδίνεται έμφαση στο FC IQ, μέσα από το οποίο ευελπιστούμε να δούμε την EA να συμπεριφέρεται πιο ποδοσφαιρικά. Πλέον, πέραν από τους ποδοσφαιριστές, που θα έχουν τα δικά τους χαρακτηριστικά και κινήσεις, και οι προπονητές θα έχουν δικές τους τακτικές εφαρμοσμένες στις UT κάρτες τους. Μπλέκοντας όλα αυτά με τα ατομικά Player Roles, υπάρχουν όντως υποδομές για έναν πολύ πιο εξατομικευμένο τρόπο παιχνιδιού για κάθε παίκτη.

Η EA Sports φρόντισε να καλύψει και μερικές από τις απαιτήσεις του community, αναφερόμενη στη δημιουργία του duplicate storage για τις κάρτες που πήγαιναν χαμένες. Στην παρούσα φάση, όμως, πολύ πιο σημαντική φαίνεται η απαλλαγή από τα contracts, τόσο των αθλητών όσο και των προπονητών, που έβαζαν τους παίκτες σε μία αχρείαστη λούπα αγοράς και ανανέωσης των ευρημάτων τους. Δεν θα σπαταλάμε δηλαδή πια coins στο να αγοράζουμε "συμβόλαια", ό,τι μας ανήκει μας ανήκει.

Αλλαγές θα υποστεί και το Rivals, με νέο σύστημα βαθμολόγησης και επιβράβευσης των παικτών, επαναφέροντας τη δυνατότητα να υποβιβαστούμε σε μικρότερη κατηγορία αν πραγματοποιήσουμε συνεχόμενες ήττες.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.