ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

FC 25: Bellingham και Zizou αλλάζουν πασούλες στο πρώτο τρέιλερ

Επιβεβαιώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του και μερικά νέα features!

Σήμερα ήταν η μεγάλη ημέρα που θα αποκαλυπτόταν με κάθε επισημότητα το FC 25 και η EA Sports δεν αθέτησε την υπόσχεσή της. Το reveal trailer που μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω εστιάζει στα προχωρημένα in-game γραφικά του FC 25, που θα καθιστούν το νέο ποδοσφαιράκι το πιο ρεαλιστικό μέχρι σήμερα.

Σε αυτό πρωταγωνιστούν μερικοί από τους κορυφαίους παίχτες του αθλήματος, τόσο από το αντρικό όσο και από το γυναικείο ποδόσφαιρο, με όλα τα φώτα να είναι φυσικά στραμμένα στο μεγάλο αστέρι και ambassador του παιχνιδιού, Jude Bellingham. Γνωρίζαμε εκ των προτέρων πως αυτός θα φιγουράρει στο εξώφυλλο της standard έκδοσης, όπως και το ποιοι θα τον συνοδεύσουν στην ultimate έκδοση, τώρα όμως τους βλέπουμε όλους εν δράσει, να ντριμπλάρουν, να σκοράρουν και να μάχονται για το αποτέλεσμα. 

Έγινε γνωστό πως το EA Sports FC 25 θα διατεθεί στην αγορά στις 27 Σεπτεμβρίου για PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και Switch, ενώ θα κυκλοφορήσει μία εβδομάδα νωρίτερα για όσους επιλέξουν την ultimate έκδοση του παιχνιδιού.

Όσον αφορά το τι νέο φέρνει το νέο installment της ιστορικής αυτής σειράς, μερικά media παρευρέθηκαν σε κλειστή εκδήλωση και μας αποκαλύπτουν ορισμένες αλλαγές και προσθήκες που θα υποδεχτεί το υπερδημοφιλές Ultimate Team. 

Χαρακτηριστική ανάμεσά τους είναι η εισαγωγή ενός χώρου για "διπλές" κάρτες, που θα επιτρέπει στους παίκτες να αποθηκεύουν μέχρι και 100 κάρτες ποδοσφαιριστών που έχουν ξανατύχει, δίνοντάς τους την επιλογή να τις αξιοποιήσουν για παράδειγμα σε SBCs και για να μην πηγαίνουν χαμένες. Επιπλέον η EA Sports ισχυρίζεται πως θα 7πλασιάσει την εστίασή της στις Evolution κάρτες και τα σχετικά promos, όπως και μάθαμε για την προσθήκη του Rush 5v5 mode, με αγώνες μικρότερων γηπέδων και με άλλους κανόνες. Μάλιστα, το Rush είναι η μετεξέλιξη του Volta και θα περιλαμβάνεται και σε άλλα modes εκτός του Ultimate Team, όπως τα Clubs και Kick-Off.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.