ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

FC 25: Με Jude Bellingham και θρύλους του ποδοσφαίρου στα εξώφυλλα της EA Sports

Πλησιάζει το reveal του παιχνιδιού!

Την περασμένη εβδομάδα σας μεταφέραμε τη διαρροή της ημερομηνίας κυκλοφορίας του EA Sports FC 25, τοποθετώντας τον αστέρα της Εθνικής Αγγλίας και της Ρεάλ Μαδρίτης στην κεντρική εικόνα της είδησης. Δεν είμαστε μάντεις, παρά υποψιασμένοι, εφόσον η καταπληκτική χρονιά του ταλαντούχου Jude Bellingham σίγουρα θα τον ανέβαζε ψηλά στη λίστα της EA Sports με τους υποψήφιους αθλητές που θα πρωταγωνιστήσουν στη διαφήμιση του νέου της παιχνιδιού.

Όπως διέρρευσε ο λογαριασμός @LeanDesign_ και στην πορεία επιβεβαίωσε το Insider Gaming, όντως ο Bellingham θα τεντώσει τα χέρια του ακόμα μία φορά για να φιγουράρει στο εξώφυλλο του FC 25, ενώ στην Ultimate Edition θα συνοδεύεται από μερικές ακόμη χαρακτηριστικές παρουσίες που έχουν κλοτσήσει με μαεστρία τη "στρογγυλή θεά". Δίπλα του, λοιπόν, θα βρεθεί η Aitana Bonmati, ενεργή αθλήτρια και κάτοχος της Χρυσής Μπάλας των γυναικών, όπως και οι θρύλοι Gianluigi Buffon, Zinedine Zidane και David Beckham.

Περιμένουμε από μέρα σε μέρα την παρουσίαση του FC 25 από την EA. Η ενδεχόμενη κατάκτηση του τροπαίου του UEFA Euro 2024 από την Αγγλία θα καθιστούσε ακόμα πιο "ηχηρή" την παρουσία του Bellingham στο εξώφυλλο, ενώ έχει σκοράρει ήδη δις -τη μία με ψαλιδάκι στο 95'- στη διοργάνωση.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.