ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Νέα features φέρνει το software update σε PS4 & PS5

Αλλαγές σε parties και UI.

Η επόμενη μεγάλη ενημέρωση είναι πλέον διαθέσιμη τόσο για PS4 όσο και για PS5. Το σχετικό άρθρο του PS Blog μας εισάγει στις αλλαγές που φέρνει, όπως και μας ενημερώνει για την μελλοντική υποστήριξη VRR στο PS5 τους επόμενους μήνες, μία από τις most-requested τεχνολογίες για την πλειονότητα των κατόχων PlayStation κονσολών. Ας δούμε όμως εν συντομία τις τωρινές αλλαγές που προσφέρουν τα νέα patches.

Πολλές αλλαγές πραγματοποιήθηκαν αρχικά στα voice chats, που πλέον ονομάζεται παντού parties και έχουν open και closed funcionality μετά την ενημέρωση. Επιπλέον, στο PS5 μας δίνεται πια η δυνατότητα να βρούμε τους συνδεδεμένους φίλους μας στο Game Bame Menu, να ξεκινήσουμε Share Play απευθείας από το voice chat, ενώ απλοποιήθηκε ελαφρώς η διαδικασία αποδοχής/απόρριψης αιτημάτων συνομιλίας.

Μικρές αλλαγές υπέστησαν και τα trohpies, εφόσον άλλαξε η εμφάνιση των trophy cards και της λίστας των trophies ανά game, ενώ το λογισμικό θα μας προτείνει πια ποιο είναι το επόμενο trophy που μπορούμε ιδανικά να κυνηγήσουμε βάσει προόδου ή καταγραφής των τωρινών δεδομένων του παιχνιδιού που παίζουμε. 

Μερικές χώρες απέκτησαν με αυτό το update πρώιμη πρόσβαση στα voice commands, ενώ υπήρξαν αρκετές αλλαγές στο UI, στον τρόπου που εμφανίζονται τα games της βιβλιοθήκης μας, στα εικονίδια του PS Plus, όπως και στην πρόσβαση των δωρεάν game κάθε μήνα. Τέλος, απλοποιήθηκε η διαδικασία σύνδεσης/αποσύνδεσης στα parties μέσα από το PS App για mobile συσκευές. 

Πηγή: PS Blog

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88