ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Αποκαλύφθηκε το FIFA 22

Η νέα τεχνολογία HyperMotion μόνο σε next-gen.

To FIFA 22 θα κυκλοφορήσει την 1η Οκτωβρίου 2021 και στο εξώφυλλό του θα έχει τον Kylian Mbappé της Paris Saint-Germain.

To trailer της ανακοίνωσης επικεντρώθηκε στο νέο σύστημα HyperMotion. Η τεχνολογία αυτή συνδυάζει "προηγμένο 11 εναντίον 11 Match Capture και ιδιόκτητη τεχνολογία machine learning για να δώσει μια ποδοσφαιρική εμπειρία με το μέγιστο βαθμό ρεαλισμού, ροής και ταχύτητας της απόκρισης για τις κονσόλες επόμενης γενιάς και το Stadia, ξεκλειδώνοντας το ωμό συναίσθημα, το πάθος και τη σωματικότητα το παγκόσμιου παιχνιδιού."

{youtube}o1igaMv46SY{/youtube}

Χάρη στη νέα τεχνολογία, το FIFA 22 θα έχει τη δυνατότητα να δημιουργεί "νέα animations σε αληθινό χρόνο για να δημιουργεί οργανική ποδοσφαιρική κίνηση σε πληθώρα διαφορετικών αλληλεπιδράσεων στο γήπεδο." Το FIFA 22 θα περιέχει επίσης πολλά από τα αγαπημένα modes όπως Career Mode, VOLTA FOOTBALL, Pro Clubs και FIFA Ultimate Teams. Η EA έδωσε έμφαση επίσης στην "πλήρη αναδόμηση του συστήματος του τερματοφύλακα".

Το FIFA 22 κυκλοφορεί την 1η Οκτωβρίου 2021 σε PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, PC, Nintendo Switch και Stadia.

 

Γιώργος Δρίτσας's Avatar

Γιώργος Δρίτσας

Τα video games προσφέρουν μια μαγική ιδιότητα: μπορείς να βρεις τον εαυτό σου, χάνοντάς τον.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88