ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Φήμη: Το FIFA μετατρέπεται σε EA Sports FC

Στον δρόμο που χάραξε το Pro.

Η Electronic Arts έχει καταθέσει πολλαπλές αιτήσεις εμπορικών σημάτων για το «EA Sports FC», το οποίο ενδέχεται να αποτελέσει το νέο όνομα για το γνωστό ποδοσφαιρικό franchise FIFA, εάν φυσικά η EA επαναπροσδιορίσει την σειρά όπως εξετάζει αυτή τη στιγμή.

Στις 7 Οκτωβρίου, ο όμιλος EA Sports επιβεβαίωσε πως η εταιρεία διερευνά την ιδέα της μετονομασίας του παιχνιδιού της και εξετάζει τη συμφωνία για τα δικαιώματα ονοματοδοσίας της με το διοικητικό όργανο FIFA.

Από τότε προέκυψε ότι η εταιρεία κατέθεσε αιτήσεις εμπορικών σημάτων λογισμικού βιντεοπαιχνιδιών για το «EA Sports FC» στο Γραφείο Διανοητικής Ιδιοκτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου και στο Γραφείο Διανοητικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης την 1η Οκτωβρίου και 4 Οκτωβρίου αντίστοιχα.

Μένει να δούμε εάν το FIFA θα ακολουθήσει τα βήματα του Pro -στο κομμάτι της ονομασίας- και πάρει μία τόσο σημαντική απόφαση για το μέλλον του franchise.

Πηγή: VGC

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88