ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Τον Ιούλιο παρουσιάζονται οι νέες προσθήκες των FIFA, Skate και Need for Speed

Δίχως εξαγωγή EA Play.

Μήνας ανακοινώσεων ο Ιούλιος για την EA η οποία θα μας «δείξει τα χαρτιά της» μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Ξεκινώντας με το FIFA, για όσους δεν γνωρίζουν, θα είναι ο τελευταίος τίτλος αυτής της πολύχρονης συνεργασίας μεταξύ EA και FIFA, καθώς οι δύο πλευρές δεν θα συνεχίσουν την συνεργασία τους μετά το FIFA 23. Επίσης, για πρώτη φορά θα υπάρξει cross-play ενώ θα είναι διαθέσιμα και τα γυναικεία πρωταθλήματα σε συνδυασμό με το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Όσον αφορά το Need for Speed, φημολογείται πως θα διαφέρει αρκετά από τους προηγούμενους τίτλους έχοντας φωτορεαλιστικά γραφικά συνδυαζόμενα με anime στοιχεία. Ακόμη, θα υπάρχει ένα gameplay στοιχείο με όνομα «Meetups», όπου θα διοργανώνονται αγώνες μεταξύ παικτών σε συγκεκριμένα σημεία του χάρτη. Το όνομα Need for Speed: Unbound είναι το πιο πιθανό για το νέο τίτλο.

Για το Skate 4 δεν γνωρίζουμε κάτι περισσότερο καθώς περιμένουμε την ανακοίνωσή του. Φυσικά, όλες οι παραπάνω πληροφορίες δεν είναι από επίσημα χείλη αλλά όταν μπλέκονται ονόματα όπως ο Jeff Grubb σπάνια λανθάνουν.

UPDATE: Με ένα νέο tweet, ο Tom Henderson έκανε γνωστές τις πιθανές ημερομηνίες κυκλοφορίας των τριών τίτλων. Επομένως, έχουμε:

  • Need for Speed: 4 Νοεμβρίου 2022
  • FIFA 23: 30 Σεπτεμβρίου 2022
  • Skate 4: TBA (Αναμένεται να ανακοινωθεί, πιθανόν να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023).

Πηγή: Exputer

Χριστόφορος Πόλυγγερ's Avatar

Χριστόφορος Πόλυγγερ

Δεν έχω μάθει να παίζω παιχνίδια casually. Είτε θα πάμε με δεκάωρο session και πλατίνα ή καθόλου.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88