ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Επιστροφές χρημάτων σε παίκτες του FIFA Ultimate Team λόγω "τζόγου"

Έτσι έκριναν τα δικαστήρια της Αυστρίας.

Όσοι είμαστε ποδοσφαιρόφιλοι σίγουρα έχουμε ασχοληθεί here and there με το FIFA Ultimate Team, άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο. Μια κοινή συνιστώσα που συναντάμε στο πιο played mode του FIFA είναι η τύχη των packs και αν πραγματικά αξίζουν τα λεφτά που δίνουμε. Από ό,τι φαίνεται τα Αυστριακά δικαστήρια θέλησαν να δώσουν ένα ελαφρυντικό στους καταναλωτές, δικαιώνοντας μια μικρή μερίδα ανθρώπων που άσκησε μήνυση.

Πιο συγκεκριμένα, τα λεγόμενα δικαστήρια βρήκαν ένοχη την ΕΑ πως όντως τα πακέτα του Ultimate Team περιέχουν τζόγο και απευθύνθηκαν στη Sony ώστε να επιστρέψει τα λεφτά στους καταναλωτές, εφόσον τα περισσότερα FIFA points αγοράστηκαν μέσω PS Store. Η ίδια η ΕΑ γνωρίζει πόσο λεπτή είναι η γραμμή και για αυτό αναμένεται να ασκήσει έφεση με στόχο να μην δημιουργηθεί προηγούμενο, ειδάλλως οι μηνύσεις θα αρχίσουν να πέφτουν βροχή.

Τόσο η Sony όσο και η Electronic Arts δεν έχουν τοποθετηθεί επίσημα και αναμένουμε το βεληνεκές που θα αποκτήσει το συγκεκριμένο συμβάν. Πάντως προσθέτουμε ακόμα μία χώρα στη λίστα αυτών που καταδικάζουν τα FIFA packs ως "loot boxes" ή κάποιας μορφής τζογάρισμα.

Πηγή: PlayStation Lifestyle

Χριστόφορος Πόλυγγερ's Avatar

Χριστόφορος Πόλυγγερ

Δεν έχω μάθει να παίζω παιχνίδια casually. Είτε θα πάμε με δεκάωρο session και πλατίνα ή καθόλου.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88