ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Βάλτε ΔΩΡΕΑΝ στη συλλογή σας το Figment

Indie δωράκι από το Steam!

Έχοντας παίξει το Figment τόσο σε PC όσο και σε Switch, σας διαβεβαιώ πως αξίζει με χίλια να το αποκτήσετε, ιδίως τώρα που διανέμεται άνευ κόστους από το Steam. Μέχρι και τις 9 Μαρτίου στις 20:00 μπορείτε να μεταβείτε στην καρτέλα του παιχνιδιού και να το πάρετε τσάμπα, προετοιμάζοντάς σας για τον ερχομό του sequel του (Figment 2: Creed Valley) την ίδια ημέρα. Πιθανότατα δεν το έχετε ξανακούσει, καθώς προέρχεται από ένα πολύ μικρό στούντιο και εκδόθηκε από τους ίδιους, οπότε ρίξτε μια ματιά στο ρεζουμέ το concept του:

"Το Figment είναι ένα σουρεάλ action-adventure που λαμβάνει χώρα στον ανθρώπινο νου. Οι εφιάλτες έχουν κατακτήσει τον "Εγκέφαλο", συννεφιάζοντας την κρίση του και κάνοντάς τον να κολλήσει. Οι Dusty και Piper πρέπει να βουτήξουν στις βαθύτερες γωνίες της ανθρώπινης ψυχής και να ανακαλύψουν γιατί εμφανίστηκαν αυτοί οι εφιάλτες".

{youtube}4yIIbH0SEmw{/youtube}

Πράγματι, το παιχνίδι είναι τόσο ιδιαίτερο όσο ακούγεται, ωστόσο σας υπόσχομαι πως διαθέτει αρκετά αξιομνημόνευτη αισθητική, ύφους που σου μένει, όπως και μάχες ή παζλάκια που συνοδεύονται από ιδιαίτερα ταιριαστή μουσική. Μην αγνοήσετε, λοιπόν, το από κοινού δωράκι των Bedtime Digital Games και Steam.

Κάντε κλικ εδώ για να αποκτήσετε δωρεάν το Figment.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88