ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Σχεδόν "έτοιμο" φαίνεται το Final Fantasy XVI

Σύντομα το επόμενο trailer.

Σαν χθες θυμάμαι την αποκάλυψη του Final Fantasy XVI... θα έλεγα αν δεν έμοιαζε με αιώνα από όταν το πρωτοείδαμε στο PlayStation Showcase του 2020. Σχεδόν ενάμισι χρόνο μετά το εντυπωσιακό reveal, έχουμε μείνει με την υπόσχεση μίας νέας παρουσίασης για την πολυαναμενόμενη συνέχεια ενός ιστορικού franchise, αφού η Square Enix απέτυχε στο να μας δώσει το οτιδήποτε μέσα στο 2021. Πλέον όμως, φαίνεται πως βρισκόμαστε πολύ κοντά στο να το ξαναδούμε, όπως δηλώνει ο director του παιχνιδιού, Naoki Yoshida.

Κατά την παρουσία του σε ένα stream του NieR Re[in]carnation, ο κος Yoshida αναφέρθηκε συνοπτικά και στην περίπτωση του FFXVI, λέγοντας πως αυτός και η ομάδα του έχουν έτοιμο ένα νέο trailer για το παιχνίδι, την κυκλοφορία του οποίου καθυστέρησαν ορισμένοι παράγοντες, ωστόσο θα πρέπει να περιμένουμε να το δούμε "σύντομα". Ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον όμως έχει η αναφορά του στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται το παιχνίδι, δηλώνοντας πως οι developers αφιερώνουν αρκετό χρόνο στο polishing και στο debugging, δύο διαδικασίες που συνήθως οι εταιρείες ανάπτυξης αφοσιώνονται όταν βρίσκονται στα τελικά στάδια του development.

Σημαίνει άραγε αυτό πως το Final Fantasy XVI θα προλάβει το 2022; Άγνωστο, αλλά ο Yoshida πατάει στον ισχυρισμό του λέγοντας πως "το παιχνίδι είναι σχετικά ολοκληρωμένο", πυροδοτώντας τις ελπίδες μας να το δούμε στο PS5 μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Πηγή: Twitter

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88