ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Final Fantasy XVI: Στις 35 ώρες υπολογίζεται η διάρκειά του

Πάνω από διπλάσιο περιεχόμενο για τους completionists.

Τιμιότατου μεγέθους και διάρκειας αναμένεται να αποδειχθεί το Final Fantasy XVI, βάσει των όσων δήλωσαν οι director και παραγωγός του παιχνιδιού, Hiroshi Takai και Naoki Yoshida αντίστοιχα. Σε συνέντευξη που έδωσαν στο IGN οι ηγέτες του project αποκάλυψαν πως η πορεία προς την ολοκλήρωση της κεντρικής ιστορίας του παιχνιδιού θα διαρκεί γύρω στις 35 ώρες, καθιστώντας το σαφώς μεγαλύτερο από το XV και στα ίδια επίπεδα πάνω-κάτω με το remake του FFVII. 

Ο τελευταίος, γνωστός και ως Yoshi-P, αναφέρθηκε και στην πληρότητα του περιεχομένου του επερχόμενου action JRPG, σχολιάζοντας ότι όσοι επιθυμούν να το ξεψαχνίσουν θα χρειαστούν κοντά στις 80 ώρες:

"Αν θέλετε να κατακτήσετε και να αναβαθμίσετε όλα τα abilities, να συλλέξετε όλα τα accessories, να κάνετε όλα τα side quests και να πολεμήσετε σε όλα τα monster hunts, πιθανότατα κοιτάτε προς τις 70-80 ώρες παιχνιδιού."

Παράλληλα, επιβεβαίωσε πως θα υπάρξει και New Game+ mode, που θα σας επιτρέπει να ξαναπαίξετε το παιχνίδι με όλη σας την πρόοδο, ονόματι Final Fantasy Mode. Μεταξύ άλλων ειπώθηκε και πως υπήρχε το σκεπτικό να μας παραδώσουν ένα story γύρω στις 20 ώρες, ώστε αν είναι πολύ πιο εύκολο για τους gamers να δουν κάποια στιγμή τα credits του, αλλά οι ωραίες τους ιδέες οδήγησαν σε αυτό το εκτιμώμενο playtime.

Το Final Fantasy XVI αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22 Ιουνίου αποκλειστικά για το PS5.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88