ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Final Fantasy XVI: Άφθονο περιεχόμενο και αλλαγές φέρνει το DLC του Απριλίου

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το "The Rising Tide".

Σε συνέχεια του Echoes of the Fallen DLC που κυκλοφόρησε τον περασμένο Δεκέμβρη, το Final Fantasy XVI είναι έτοιμο να υποδεχτεί τη δεύτερη και τελευταία επέκταση περιεχομένου του. Το The Rising Tide ευελπιστεί να δώσει "λίγο ακόμα FF" στο κοινό που εκείνο τον καιρό λογικά θα έχει ξεμπερδέψει με το FFVII Rebirth και θα κυκλοφορήσει στις 18 Απριλίου ως ανεξάρτητο add-on ή ως τμήμα του expansion pass.

Τα γεγονότα του The Rising Tide διαδραματίζονται λίγο πριν ο Clive και ο Joshua οδεύσουν προς την τελική μάχη με τον Ultima. Το group λαμβάνει ένα μη υπογεγραμμένο γράμμα-αποστολή, που τους ζητά να ταξιδέψουν στη Mysidia, μία χαμένη γη, και να σώσουν το επίσης εξαφανισμένο Eikon του νερού ονόματι Leviathan. Εκεί, λοιπόν, θα πρέπει να ξεσκονίσουν την ιστορία ενός πολύ ταλαιπωρημένου λαού, δίνοντας αρκετή έκταση στους παίκτες για να πειραματιστούν με νέες δυνάμεις και εργαλεία για περίπου 10 εξτρά ώρες. Στο τρέιλερ του The Rising Tide βλέπουμε πέραν από βασικούς χαρακτήρες και το ίδιο το Leviathan Eikon, του οποίου τις δυνάμεις θα μπορέσει να τιθασεύσει ο Clive, προσθέτοντας μερικές ακόμη υπερφυσικές ικανότητες με κύματα στο κασέ του. Στο The Rising Tide εμπεριέχεται και το Kairos Gate, ένα στρατηγικό mode/mini game, με όμορφα λάφυρα για όσους καταφέρουν να κερδίσουν στις αλλεπάλληλες δοκιμασίες του.

Παράλληλα με το νέο DLC θα καταφθάσει το επόμενο μεγάλο update του παιχνιδιού (1.30) για όλους τους κατόχους του, φέρνοντας αρκετές QoL αλλαγές όπως περισσότερα screen effects, ρυθμίσεις στο photo mode, απλούστερα μενού προσαρμογών των abilities και accessories και πολλά ακόμη.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.