ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Final Fantasy XVI: Έρχεται σε bundle με το PS5 και σε αξεσουάρ

Δυστυχώς δεν θα βγουν εκτός Ιαπωνίας...

Τα ξημερώματα η Sony ανακοίνωσε κάτι που αφορά μόνο την Ιαπωνία στο 50%, εξού και η ώρα δημοσίευσής του, με στόχο την περαιτέρω διαφήμιση του Final Fantasy XVI. Το επερχόμενο action RPG που θα αποτελέσει PS5 αποκλειστικότητα θα έχει την τιμή του κατά το λανσάρισμά του στις 22 Ιουνίου, εφόσον πέραν των διαφόρων εκδόσεων με τις οποίες θα εμφανιστεί στην αγορά θα διανέμεται και σε bundle με κονσόλα PlayStation 5. Έτσι, ο τίτλος της Square Enix θα μπει στο κλειστό κλαμπ των παιχνιδιών που έχουν συμμετάσχει σε τέτοια καμπάνια έως τώρα, ενώ μαζί με το συγκεκριμένο πακέτο θα έχουμε και την κυκλοφορία συλλεκτικού DualSense Controller και καπακιών αφιερωμένα στο παιχνίδι.

Όπως φαίνεται και στις εικόνες, τα limited edition κομμάτια θα έχουν το μαύρο ως κυρίαρχο χρώμα στις επιφάνειες του, με το μεν χειριστήριο να έχει διάφορα χρυσά σχέδια πάνω του και τα δε plates να έχουν μία επίσης χρυσή αναπαράσταση της μάχης δύο Eikons και συγκεκριμένα αυτών του logo του παιχνιδιού, των Ifrit και Phoenix. Κλασσικές μινιμαλιές, όπως συμβαίνει με τα περισσότερα PS5 accessories που έχουμε δει μέχρι σήμερα, αναμένονται και αυτά στις 22 Ιουνίου, αλλά δυστυχώς δεν θα διατεθούν εκτός Ιαπωνίας, τουλάχιστον με τον άμεσο τρόπο πώλησης. Βλέποντας τη θετική μεριά όμως, το PS5 πακέτο θα εμφανιστεί στην παγκόσμια αγορά.

Πολύ πρόσφατα είχαμε ένα State of Play αφιερωμένο αποκλειστικά στο FFXVI, το οποίο εντυπωσίασε έντονα όσους ανυπομονούν για το παιχνίδι και όχι μόνο.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88