ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Final Fantasy XVI: Υπόσχεση ενός δωρεάν demo από τον Yoshi-P

+πληροφορίες από τα previews που δημοσιεύθηκαν!

Μία πολύ πλούσια ημέρα περίμενε όσους αδημονούν για την κυκλοφορία του Final Fantasy XVI στο PS5, εφόσον είχαμε hands-on εντυπώσεις από τα μεγαλύτερα μέσα/influencers της υφηλίου, όπως και συνέντευξη από τον παραγωγό του παιχνιδιού Yoshi-P, κατά κόσμον Naoki Yoshida. Μέσα από τη συνέντευξη του Ιάπωνα developer στο Famitsu αποσπάσαμε την πληροφορία πως η Square Enix στοχεύει να μας δώσει μία δωρεάν δοκιμαστική/demo έκδοση του Final Fantasy XVI γύρω στις δύο εβδομάδες πριν από το επίσημα λανσάρισμα στις 22 Ιουνίου, άρα στις αρχές του καλοκαιριού. Θα πρόκειται για την τρίτη συνεχόμενη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο μετά τα Final Fantasy XV και Final Fantasy VII Remake. Το ευχάριστο; Θα μπορείτε να διατηρήσετε την όποια πρόοδο σημειώσετε σε αυτό και στο πλήρες παιχνίδι, το οποίο - κρίνοντας από τα previews που κυκλοφόρησαν - αναμένεται θεαματικό.

Διαβάζοντας πολλές εντυπώσεις από όσους έπαιξαν ήδη ένα κομμάτι του παιχνιδιού, λάβαμε την επιβεβαίωση πως θα υπάρχει mode που εστιάζει στην ανάλυση και ένα στην απόδοση, με το δεύτερο να στοχεύει στα 60FPS καθ` όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Τονίστηκε επίσης πως διαθέτει μία ημι-ανοιχτού κόσμου προσέγγιση, όπως και ότι ξεχωρίζει για τη real time μάχη του, κάτι που έγινε αντιληπτό ήδη από το reveal του παιχνιδιού στο τελευταίο PlayStation Showcase του 2020. Επιπλέον, ο Yoshida αναφέρθηκε ξανά στην περίπτωση των PC και της ενδεχόμενης κυκλοφορίας του FFXVI σε αυτά, λέγοντας πως στην παρούσα φάση το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να έρθει μόνο στο PS5. Ωστόσο δηλώνει ανοιχτός και σε ένα τέτοιο σενάριο, αλλά τόνισε ξανά πως τα όποια disclaimers στα trailers του παιχνιδιού δεν σημαίνουν τίποτα για PC κυκλοφορία.

Σίγουρα θα τεστάρουμε το παιχνίδι όταν με το καλό κυκλοφορήσει αυτό το demo, ενώ όσοι σκοπεύουν να αποκτήσουν το παιχνίδι πρέπει να μαρκάρουν τα ημερολόγιά τους για τις 22 Ιουνίου, όταν το Final Fantasy XVI θα έρθει αποκλειστικά στο PS5.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88