ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Final Fantasy XVI: Δύο DLC και PC έκδοση υποσχέθηκε ο Naoki Yoshida

Μακροπρόθεσμη υποστήριξη από τη Square Enix.

Περιμέναμε πως η υπο-ομάδα της Square Enix που ανέπτυξε και παρέδωσε το Final Fantasy XVI θα είχε περισσότερα να πει, αλλά δεν περιμέναμε να αποκαλύψει από τόσο νωρίς τα post-launch πλάνα της που απλώνονται πολύ μακρύτερα μίας ακόμη έκδοσης ή κάποιου εξτρά περιεχομένου.

Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε με – ποιον άλλον – τον Naoki Yoshida, ο παραγωγός του FFXVI μας ενημερώνει πως η PC έκδοση του παιχνιδιού βρίσκεται ήδη υπό ανάπτυξη στο στούντιο που εργάζεται και καθοδηγεί, κάτι που δεν μας προκαλεί καμία εντύπωση όταν στο reveal trailer του παιχνιδιού παρατηρήσαμε το χαρακτηριστικό «Captured on PC». Και επίσημα πλέον η Square έχει βάλει μπρος στο να φέρει το FFXVI και εκτός PS5 και προβλέπουμε πως θα είναι αρκετά απαιτητικό για τους υπολογιστές, δεδομένου του τεχνικού υποβάθρου πάνω στο οποίο έδειξε να στηρίζεται το παιχνίδι στην κονσόλα της Sony.

Δεν σταματάμε εδώ, εφόσον είχαμε την επιβεβαίωση πως υπάρχουν πλάνα για δύο paid DLC, που θα επεκτείνουν το FFXVI storyline με τρόπους που σίγουρα μπορούν να φανταστούν όσοι έπαιξαν μέχρι τέλος το παιχνίδι. Τόσο για τα DLC’s όσο και για την PC έκδοση, ο Yoshida δηλώνει πως ελπίζει να μας πει/δείξει περισσότερα στο εναπομείναν διάστημα του 2023.

Τέλος ένα update για το παιχνίδι κυκλοφορεί από σήμερα για το PS5, που φέρνει εναλλακτικά κοστούμια, το γνωστό «transmog» και αρκετές quality of life αλλαγές.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.