ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

“Χρυσό” το Final Fantasy XVI με εντυπωσιακό haptic feedback

Θα αισθανόμαστε τον αέρα.

To Final Fantasy XVI βρίσκεται λιγότερο από τρεις μήνες μακριά και το hype για τους fans του τεράστιου JRPG franchise έχει γιγαντωθεί. Και αυτό γιατί σήμερα πήραμε την επίσημη ανακοίνωση πως το επόμενο Final Fantasy Game “has gone gold”, το οποίο σηματοδοτεί την ολοκλήρωση της κεντρικής ανάπτυξης του τίτλου.

Η ανακοίνωση αυτή συνοδεύεται και από ένα PlayStation Blog post, μέσα στο οποίο ο director του παιχνιδιού, Hiroshi Takai, εμβαθύνει στη χρήση του haptic feedback που προσφέρει το Dualsense. “Υπάρχουν ορισμένα σημεία όπου ο παίκτης θα χρειαστεί να ανοίξει βαριές πόρτες ή να σηκώσει σίδερα, και χρησιμοποιούμε τα adaptive triggers εκεί για να μεταφέρουμε την αίσθηση της προσπάθειας και της αντίστασης.[…] Μετατρέψαμε τα ηχητικά εφέ της κάθε σκηνής σε haptic δεδομένα, το οποίο μας επιτρέπει να απεικονίσουμε λεπτομέρειες που δεν μπορούσαμε πριν, όπως τις κινήσεις του αέρα.”

To Final Fantasy XVI κυκλοφορεί στις 22 Ιουνίου στο PlayStation 5.

Παύλος Ντέλης's Avatar

Παύλος Ντέλης

Με PS2 από τριών χρονών, μόνο εδώ θα μπορούσα να καταλήξω...


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88