ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Τα μαγευτικά τοπία του Final Fantasy XVI διαφημίζουν τη δύναμη του PS5

Τρίψτε ελεύθερα τα μάτια σας με τη Valisthea.

Είμαστε μόλις ένα τρίμηνο μακριά από την ηχηρή άφιξη του Final Fantasy XVI και επιτέλους η Square Enix έχει μπει στη διαδικασία να μας δείχνει όλο και περισσότερα πλάνα του παιχνιδιού, αυτή τη φορά εστιάζοντας στον κόσμο του. Η Valisthea είναι η ευρεία τοποθεσία στην οποία θα εκτυλιχθούν τα γεγονότα του FFXVI και το παρακάτω trailer δείχνει την τεράστια δουλειά που έριξαν οι Ιάπωνες developers για να δείχνει συγκλονιστική. Οι επιμέρους περιοχές της χωρίζονται σε ερημότοπους, λίμνες, ηφαίστεια και οικισμούς, δυσκολεύοντάς μας στη διαδικασία επιλογής του πιο καλοσχεδιασμένο biome. Οι developers μας υπενθυμίζουν συνεχώς πως όλα αυτά που είδαμε στην PAX East είναι εφικτά χάρις στο ισχυρό περιβάλλον που του προσφέρει το PS5 για να αναπτυχθεί και να δείξει τα δόντια του.

Δεν βγάζουμε και πολλά πορίσματα από τα όσα είδαμε, εφόσον είναι όλα out of context βαδίσματα του πρωταγωνιστή, Clive, σε μερικά άγνωστα locations σε παρελθόν και παρόν. Ωστόσο φαίνονται μερικοί από τους φιλικούς companions που θα τον συνοδεύσουν κάποια στιγμή στο παιχνίδι, όπως και μας επιβεβαιώθηκε η δυνατότητα γρηγορότερης περιήγησης στον χάρτη του παιχνιδιού καβαλώντας τα chocobos.

Για την ώρα μπορούμε να παρατηρούμε ένα-ένα, ξανά και ξανά, το footage και να ανυπομονούμε ακόμα περισσότερο για την κυκλοφορία του Final Fantasy XVI στις 22 Ιουνίου.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88