ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Final Fantasy XVI: Τα δύο DLC's αποκαλύπτονται και φέρνουν περισσότερα Eikons και ιστορία

Με το πρώτο να κυκλοφορεί ήδη!

Μόλις με ένα βραβείο, αυτό της καλύτερης μουσικής καληνύχτισε τη σκηνή των The Game Awards το Final Fantasy XVI, κάτι που δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν πρωταγωνίστησε περαιτέρω. Ίσα-ίσα που για 1.5 ακόμα λεπτό χαζέψαμε τα όσα θα φέρουν τα δύο επι πληρωμή expansions του, που γνωρίζουμε πλέον ότι φέρουν τις ονομασίες Echoes of the Fallen και Rising Tides.

Το πρώτο από τα δύο διαδραματίζεται και γίνεται διαθέσιμο λίγο πριν το τελικό mission του βασικού παιχνιδιού και οδηγεί τον Clive και τους συμμάχους του στη διαπίστωση πως κάποιοι σκοτεινοί κρύσταλλοι κάνουν τον κύκλο της "μαύρης αγοράς". Η αναζήτηση απαντήσεων θα τους οδηγήσει στην ανακάλυψη του Sagespire και ενός σωρού τραγικών μυστικών που θα χρειαστεί να διαλευκάνουν και να λύσουν τα όποια προβλήματα απειλούν τη Valisthea. Αποκτώντας πρόσβαση σε αυτό μέσω του expansion pass θα λάβετε και το Buster Sword του Cloud Strife ως item στο παιχνίδι, ενώ αυτό που μας έπιασε εντελώς απροετοίμαστους είναι το γεγονός πως κυκλοφόρησε με μιας στο PS Store.

Στο Rising Tides από την άλλη, για το οποίο πρέπει να περιμένουμε μέχρι την άνοιξη του 2024, ο Clive θα αντιμετωπίσει νέες προκλήσεις, έχοντας όμως την ευκαιρία να εντάξει νέα Eikon abilities στη μεταφυσική του φαρέτρα, νικώντας fan-favorite summons της FF σειράς όπως οι Omega και Leviathan.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.