ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Νέο στούντιο παραγωγής first party παιχνιδιών από την Konami

Επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια.

Η Konami έκανε γνωστό μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της πως το κλείσιμο των 50ών της γενεθλίων θα συνοδεύεται από το άνοιγμα του ολοκαίνουριου “Konami Osaka Studio”. Πρόκειται συγκεκριμένα για το νέο μεγάλο υπερσύγχρονο στούντιο παραγωγής παιχνιδιών της εταιρίας με έδρα την Οσάκα της Ιαπωνίας το οποίο θα ακολουθεί το μότο "Creator’s first". Αυτό σημαίνει πως οι δημιουργοί θα έχουν στα χέρια τους εργαλεία υψηλής τεχνολογίας όπως motion capture εξοπλισμούς καθώς και κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους ηχογραφήσεων, έτσι ώστε οι ίδιοι να αξιοποιούν πλήρως τις δυνατότητές τους.

Η ιαπωνική εταιρία δήλωσε με αφορμή το νέο της στούντιο: "Χαρακτηρίζεται από ένα καλά-διαμορφωμένο περιβάλλον όπου οι δημιουργοί θα μπορούν να επιδείξουν πλήρως τις δυνατότητες τους, είναι τοποθετημένο σε μία περιοχή με βολική πρόσβαση στα μέσα μεταφοράς".

Συμπλήρωσε επίσης: "Ως το μεγαλύτερο κέντρο παραγωγής στη Δυτική Ιαπωνία, οι εγκαταστάσεις είναι πλήρως εξοπλισμένες με εξοπλισμούς καταγραφής κινήσεων και με στούντιο ηχογραφήσεων τα οποία είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη παιχνιδιών".

Η νέα εποχή της Konami έχει ξεκινήσει για τα καλά μιας και φαίνεται να παίρνει και πάλι πολύ ζεστά το θέμα της ανάπτυξης μεγάλων φρέσκων τίτλων, αφού αρκετοί από αυτούς είναι ήδη στα σκαριά. Σε συνδυασμό με την επαναφορά παλαιών γνώριμων ιστορικών franchises στην επιφάνεια, όπως το remake του Silent Hill 2 το οποίο αναμένουμε πολύ σύντομα, καθώς και η πρόσφατη έντονη φημολογία που επικρατεί γύρω από το όνομα του Metal Gear Solid 3 remake, δημιουργούν ένα ιδανικό περιβάλλον έτσι ώστε η εταιρία να μπαίνει και πάλι στο παιχνίδι των «μεγάλων» και να πρωταγωνιστεί για τα επόμενα χρόνια.

Πηγή: VGC

Γιώργος Μπαβέλας's Avatar

Γιώργος Μπαβέλας

To gaming λειτουργεί ως μία μορφή ψυχοθεραπείας, μια προσπάθεια να δω την καθημερινότητά μου λίγο πιο ρομαντικά.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88