ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Καθυστέρηση της τελευταίας στιγμής για το Football Manager 2023 στο PS5

Μία εβδομάδα πριν τη κυκλοφορία του.

Η Sega ανακοίνωσε πως η PS5 έκδοση του Football Manager 2023 θα καθυστερήσει, με εκείνη να υποστηρίζει ότι αυτό οφείλεται σε απροσδόκητες επιπλοκές κατά τη διάρκεια των αιτήσεων καθώς και στις διαδικασίες των εγκρίσεων.

Επιπλέον, παρά το γεγονός πως σχεδιάζουν να κυκλοφορήσουν το game όσο το δυνατόν γρηγορότερα, η εταιρία θα ακυρώσει όλα τα pre-orders, που έχουνε γίνει μέσω του PS Store, και θα επιστρέψει πίσω τα χρήματα των πελατών.

Πιο συγκεκριμένα, μέσω του Studio Director, Miles Jacobson, ανέφερε: «Είμαστε απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα, για το οποίο είχαμε δουλέψει σκληρά με τους συνεργάτες μας για εβδομάδες ώστε να προσπαθήσουμε να το αντιμετωπίσουμε. Ήταν ιδιαίτερα δύσκολο να πάρουμε την απόφαση να το καθυστερήσουμε, αφού αυτό προϋπέθετε να κρατήσουμε πίσω ένα τεράστιο παιχνίδι στο οποίο ένας μεγάλος αριθμός ταλαντούχων ανθρώπων μέσα από το SI είχαν δουλέψει αρκετά και για πολύ καιρό. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να παραδώσουμε το παιχνίδι στα χέρια των gamers το συντομότερο δυνατόν».

Η PS5 έκδοση αναμενόταν να σηματοδοτήσει ένα μεγάλο ντεμπούτο του franchise στις οικιακές κονσόλες της Sony, καθώς σειρά είχε προηγουμένως εμφανιστεί μόνο στα PSP και PS Vita.

Πηγή: VGC

Κωνσταντίνος Μπούρπουλας's Avatar

Κωνσταντίνος Μπούρπουλας

Σε ένα πρώιμο στάδιο της ζωής μου ανακάλυψα πως μέσω του gaming μπορείς να είσαι και να κάνεις ό,τι θες με το πάτημα μερικών κουμπιών. Το τηλεκοντρόλ φαινόταν πια ντεμοντέ.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88