ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Η ομάδα του Forspoken συγχωνεύεται με τη Square Enix

Περίεργες εξελίξεις...

Την αυτονομία της φαίνεται να στέρησε η ο πορεία του Forspoken στη Luminous Productions, εφόσον η σημερινή της ανακοίνωση είναι καθοριστική για το μέλλον της. Τόσο η πλευρά της όσο και αυτή της Square Enix παραδέχονται τη συγχώνευση του, σχετικά, νεοσύστατου studio, γεγονός που θα προκαλέσει ανατακανομές του προσωπικού της στα ενδότερα του ιαπωνικού publisher. Νομίζουμε πως υπάρχει ξεκάθαρη διαφορά ανάμεσα στο "εξαγοράστηκε" και στο "συγχωνεύθηκε" κάτι που προφανώς αποφασίστηκε από την... όχι και τόσο καλή πορεία του Forspoken, είτε μιλάμε για την αγορά και τις πωλήσεις του, είτε για την αποδοχή από τους critics. 

Όπως μας ενημερώνει η Luminous με την παρακάτω δημοσίευση, αυτή η αλλαγή θα πραγματοποιηθεί την Πρωτομαγιά, ενώ το team θα συνεχίσει μέχρι τότε να εργάζεται πάνω σε updates για το Forspoken, ούτως ώστε το παιχνίδι να έρθει σε καλύτερη κατάσταση, όπως και στο επερχόμενο καλοκαιρινό DLC που είχε τάξει στους fans. 

Γενικά το ύφος της ανακοίνωσης είναι περίεργο, εφόσον σε ανάλογες περιπτώσεις φαίνεται πως η όποια απόκτηση γίνεται με καλό σκοπό, εδώ όμως μένουμε με την αίσθηση πως τα πράγματα πήγαν τόσο στραβά που το μέλλον της ομάδας είναι αβέβαιο. Κρίμα γιατί μιλάμε για ένα στούντιο που εγκαθιδρύθηκε το 2018, ενώ το 2015 είχε δοκιμαστεί στο Final Fantasy XV αποσπώντας - ξανά - μικτή ανταπόκριση.

Δείτε επίσης το αναλυτικό μας review για το Forspoken.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88