ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Fortnite και Mr.Beast μοιράζουν 1 εκατομμύριο δολάρια

Μέσω ενός διαστημικού challenge.

Ο διάσημος Youtuber Mr.Beast θα συνεργαστεί με την Epic Games και το Fortnite. Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, η συνεργασία των δύο πλευρών θα συμπεριλαμβάνει όχι μόνο δικά του skins αλλά και την ευκαιρία να κερδίσει κάποιος 1 εκατομμύριο δολάρια μέσω ενός-επικών διαστάσεων-challenge εντός του διάσημου battle royale παιχνιδιού.

Στο συγκεκριμένο challenge στόχος σας θα είναι να μαζέψετε το υψηλότερο ‘’Score’’ σε ένα ειδικά διαμορφωμένο island συλλέγοντας coins, αποφεύγοντας κινδύνους, στην προσπάθεια σας να επιβιώσετε ακραίες δοκιμασίες. Νικητής θα είναι ο παίχτης που θα έχει μαζέψει το μεγαλύτερο ‘’Score’’ πριν τελειώσει ο χρόνος. Θα μπορείτε να εξασκηθείτε για την δοκιμασία μιας και το island θα είναι διαθέσιμο από τις 13 Δεκεμβρίου στις 04:00 τα ξημερώματα και ο κωδικός θα είναι: 7990-6907-8565.

Η επίσημη δοκιμασία θα ξεκινήσει στις 17 Δεκεμβρίου από τις 19:00 μέχρι τις 22:00 το βράδυ μέσω της καρτέλας “Discover”>“Fortnite Competitive”. Θα υπάρχει η δυνατότητα να προσπαθήσετε όσες φορές θέλετε εντός αυτού του χρονικού ορίου, αφού στην τελική καταταξή σας θα συμπεριληφθέι μόνο το match που είχατε την καλύτερη επίδοση.

Το παιχνίδι δεν θα αφήσει παραπονεμένους όσους θα προσπαθήσουν σκληρά για την πρωτιά. Οι πρώτοι 100.000 παίχτες με το καλύτερο “Score” που θα πάρουν μέρος στο challenge, θα λάβουν μια custom Mr.Beast umbrella. Από τις 14 Δεκεμβρίου θα είναι διαθέσιμα επίσης τα skins και το emote του Mr.Beast, στο item shop.

Πηγή: Epic Games

 

Γιώργος Μπαβέλας's Avatar

Γιώργος Μπαβέλας

To gaming λειτουργεί ως μία μορφή ψυχοθεραπείας, μια προσπάθεια να δω την καθημερινότητά μου λίγο πιο ρομαντικά.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88