ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το Forza Horizon 5 συγκλονίζει ξανά με τα γραφικά του

Νέο gameplay trailer στο Xbox Gamescom Showcase.

Για ακόμα μία φορά, την παράσταση την παρουσίασης του Xbox έκλεψε το Forza Horizon 5. Η Playground Games παρουσίασε ένα νέο εντυπωσιακό και εκτενές gameplay trailer  στο Xbox Gamescom Showcase, όπου αποκάλυψε το opening sequence του παιχνιδιού. Η μεγάλη ποικιλία σε περιβάλλοντα που προσφέρει το Μεξικό, μας προκαλεί να το εξερευνήσουμε εξονυχιστικά. Βραχώδης βουνά, απέραντες και ερημωμένες πεδιάδες αλλά και τροπικά δάση με έντονη βλάστηση, είναι μερικές από τις τοποθεσίες που παρακολουθήσαμε στο νέο αυτό trailer.

{youtube}YY2GX_7wR7Y{/youtube}

Επιπλέον, η Microsoft παρουσίασε ένα νέο limited edition Xbox controller, στα χρώματα του Forza Horizon 5. Θα διαθέτει μία πληθώρα χρωμάτων, με τα κύρια εξ αυτών να είναι το κίτρινο, το ροζ και το μπλε, ενώ θα διαθέτει και ειδικό μαύρο grip στο πίσω μέρος του, θυμίζοντας τιμόνι αυτοκινήτου.

{youtube}k16OvQiLLqU{/youtube}

Το Forza Horizon 5 θα κυκλοφορήσει στις 5 Νοεμβρίου για Xbox One, Xbox Series X|S και PC, ενώ θα προστεθεί την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του στο Xbox Game Pass.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88