ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το Forza Horizon 5 έφτασε τους 20 εκατομμύρια παίκτες

Περίπου εφτά μήνες μετά την κυκλοφορία του.

Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια των Xbox Studios κατάφερε να ξεπεράσει το φράγμα των 20 εκατομμύρια παικτών, σε διάστημα λιγότερο των πέντε μηνών.

Το ορόσημο επιβεβαιώνεται στο leaderboard  του Hall of Fame του παιχνιδιού, που φανερώνει τη συνολική βαθμολογία του κάθε παίκτη, και τη θέση σε σύγκριση με κάθε άλλο άτομο που έπαιξε το παιχνίδι. Αυτή τη στιγμή, ο πίνακας του Hall of Fame αναγράφει συνολικά 20.012.405 παίκτες.

Το Forza Horizon 5 είχε ήδη καταφέρει να προσελκύσει σχεδόν 1 εκατομμύρια παίκτες πριν καν κυκλοφορήσει επίσημα, εξαιτίας της Premium έκδοσης που επέτρεπε πρόωρη πρόσβαση στο παιχνίδι.

Μετά την κυκλοφορία του, το Xbox επιβεβαίωσε πως παραπάνω από 10 εκατομμύρια παίκτες έχουν επισκεφτεί το Μεξικό την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του παιχνιδιού, καθιστώντας το ως το παιχνίδι με τους περισσότερους παίκτες την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του σε ολόκληρη την ιστορία του Xbox. 

Σίγουρα η κυκλοφορία του από την πρώτη μέρα στο Xbox Game Pass έχει συμβάλει στο να επιτευχθεί ο αριθμός των παικτών.

Πηγή: VGC

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88