ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Οριστικά τίτλοι τέλους στο franchise του Project Cars

Η EA θεωρεί πως δεν συμβαδίζει με τις βλέψεις της για το μέλλον.

Από ότι φαίνεται η εξαγορά της Codemasters από την ΕΑ συνεχίζει να φέρνει αλλαγές και ας έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος από την ανακοίνωση, αφού το προσωπικό της Slightly Mad θα μεταφερθεί σε άλλα πόστα με το Project Cars να μας αποχαιρετά μια για πάντα.

Η Codemasters είχε αποκτήσει την Slightly Mad Studios το 2019 μαζί με τα οποιαδήποτε πνευματικά δικαιώματα, τα οποία προφανώς κατέληξαν στην EA. Σε μια τοποθέτηση στο site του Gamesindustry.biz, ο εκπρόσωπος της EA αναφέρει πως «το συγκεκριμένο franchise δεν συνάπτει με το υπόλοιπο racing portfolio της εταιρείας και έτσι πάρθηκε η επιλογή να διακοπεί η περαιτέρω ανάπτυξή του».

Οι περίπου 150 άνθρωποι που απασχολούνταν στο συγκεκριμένο studio θα συμμετέχουν από άλλες θέσεις στην ομάδα της EA οι οποίες δεν διευκρινίζονται στα λόγια του εκπροσώπου. Ωστόσο, όπως αναφέρει, «προτεραιότητα μας είναι να βοηθήσουμε τα άτομα που επηρεάζονται από αυτή την απόφαση και θα βάλουμε τα δυνατά μας για τον επαναπροσδιορισμό τους σε κάποιο άλλο πόστο της εταιρείας».

Μπορεί να χάνουμε ένα τίτλο – προσωπικά βέβαια κλάιν – αλλά το σημαντικότερο είναι πως οι άνθρωποι που δούλευαν για να ζήσουν τις οικογένειές τους δεν θα χάσουν την εργασία τους και απλά θα μεταθέτουν. Κίνηση ανθρωπιάς από την Electronic Arts που με χαροποιεί ιδιαίτερα καθώς δεν πολύ-συνηθίζεται στην βιομηχανία.

Χριστόφορος Πόλυγγερ's Avatar

Χριστόφορος Πόλυγγερ

Δεν έχω μάθει να παίζω παιχνίδια casually. Είτε θα πάμε με δεκάωρο session και πλατίνα ή καθόλου.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88