ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Δεν αποκλείεται να είναι free-to-play το multiplayer παιχνίδι του The Last of Us

Μια πολύ ενδιαφέρουσα φήμη.

Μια αγγελία από τη Naughty Dog προς αναζήτηση Live Ops Producer και με σύντομη περιγραφή στις έξτρα δεξιότητες “Με αποδεδειγμένη εμπειρία στην παραγωγή και υποστήριξη AAA free-to-play live service τίτλων” βάζει φωτιά στις φήμες που θέλουν το επερχόμενο multiplayer The Last of Us να είναι δωρεάν.

Βέβαια, όπως γνωρίζουμε ήδη, ο Neil Druckmann ανακοίνωσε ότι υπάρχει ήδη στην ανάπτυξη ένα multiplayer game εδώ και δύο χρόνια το οποίο, παρόλο που ξεκίνησε σαν ένα απλό mode, λόγω των φιλοδοξιών της ομάδας κατέληξε σε ένα stand-alone παιχνίδι, συμπληρώνοντας ότι είναι κάτι το οποίο δεν έχουν ξανακάνει στην Naughty Dog αλλά το θέλανε πολύ. Κάπου εδώ να αναφέρω ότι παρ` ότι δεν αναφέρεται ξεκάθαρα ότι πρόκειται για το The Last of Us Multiplayer η αγγελία αυτή δεν ταιριάζει σε κανένα άλλο project, βάσει των όσων γνωρίζουμε.

Ας ελπίζουμε η επίσημη ανακοίνωση να μην είναι μακριά και να δούμε κάτι μαγευτικό, όπως και τα single player games του στούντιο. Τελευταία υπόσχεση, του Druckmann πραγματοποιήθηκε στο Summer Game Fest, λέγοντάς μας πως θα το δούμε μέσα στο νέο έτος.

Πηγή: Naughty Dog

Μιχάλης Κωνσταντάκης's Avatar

Μιχάλης Κωνσταντάκης

Γιατί το gaming για μένα είναι μια στιγμή ηρεμίας μέσα στο χάος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88