ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Παίξτε με την παρέα σας το επόμενο game του Αστυνόμου Σαΐνη

Εμπρός λοιπόν καλό μου παιχνίδι!

Μπορεί να περνάνε χρόνια, παρόλα αυτά ο Αστυνόμος Σαΐνης καταφέρνει ακόμα και ξυπνάει ευχάριστα τις παιδικές μου αναμνήσεις, που συνοδεύονται από άπλετο χρόνο μπροστά από μία τηλεόραση. Οποιαδήποτε αναφορά του, αποτελεί ενδιαφέρουσα για εμένα, με την τελευταία να αφορά ένα νέο παιχνίδι, που έρχεται από την Microids.

Το Inspector Gadget – Mad Time Party μας επαναφέρει στην λατρεμένη Metro City, για να παίξουμε διάφορα mini games, με τη δυνατότητα συνοδείας μέχρι και τεσσάρων φίλων μας. Οι αγαπημένη χαρακτήρες όπως οι Chief Quimby και Penny θα βρίσκονται εκεί, μαζί τους όμως θα βρίσκεται και ο εμβληματικός κακός Dr. Claw.

Θα μπορείτε επίσης να αναλάβετε τον ρόλο του Αστυνόμου Σαΐνη σε ένα single player mode, ενώ μερικά από τα 16 mini games που θα διαθέτει το multiplayer είναι τα: Count Them All, My Precious και Pass the Bomb. Fan fact, το soundtrack του παιχνιδιού έχει επιμεληθεί από την Tanis Chalopin, κόρη του δημιουργού του Αστυνόμου Σαΐνη, Jean Chalopin.

Το Inspector Gadget – Mad Time Party αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2023, για PS4, PS5, Nintendo Switch και Steam.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88