ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Νέο gameplay βίντεο 30 λεπτών για το Skull and Bones

Είπε να «απαλύνει το πόνο» του delay η Ubisoft…

Μετά την ακύρωση τριών unannounced projects και τη νέα καθυστέρηση στην κυκλοφορία του Skull and Bones, είναι σχεδόν βέβαιο πως εκεί στη Ubisoft δεν είναι όλα ρόδινα αυτή την περίοδο. Ωστόσο, για να κατευνάσει κάπως τα πνεύματα και τις ανησυχίες του κοινού για τον τίτλο, ανάρτησε ένα νέο gameplay βίντεο 30 λεπτών στον επίσημο λογαριασμό της στο YouTube.

{youtube}zrMBpkfTbpg{/youtube}

Στα τριάντα αυτά λεπτά γίνεται μία ανάλυση για τα λεγόμενα “investigations”, τα narrative στοιχεία του Skull and Bones και τον τρόπο με τον οποίο αυτά παρουσιάζουν τον κόσμο του παιχνιδιού και λειτουργούν μέσα στο multiplayer. «Βρίσκοντας μπουκάλια με γράμματα, σκισμένες σελίδες ημερολογίων και μέσα από τις κουβέντες με τους διάφορους χαρακτήρες του παιχνιδιού, οι παίκτες θα γνωρίσουν βήμα-βήμα τις ιστορίες που έχει να πει το Skull and Bones» αναφέρει ο narrative director Joel Jannise. Στοιχεία αναμενόμενα θα λέγαμε μιας και μιλάμε για ένα πειρατικό παιχνίδι, αλλά σίγουρα καλοδεχούμενα.

Αν και θα χάσει την ημερομηνία της 9ης Μαρτίου 2023, η εταιρεία υπολογίζει πως ο τίτλος θα βγει μέσα στο οικονομικό έτος του 2023. Επομένως, το Skull and Bones αναμένεται να κυκλοφορήσει για PS5, Xbox Series X|S, Amazon Luna και PC κάποια στιγμή μετά τον Απρίλιο.

Πάνος Τσαμπούκος's Avatar

Πάνος Τσαμπούκος

Λάτρης ταινιών και σειρών, αλλά οι γονείς μου ακόμη έχουν να λένε πως όταν έπιανα τηλεχειριστήριο στα χέρια μου μικρός, το δωμάτιο δε με χωρούσε. That's life, I guess...


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88