ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Gameplay αποκάλυψη και παράθυρο κυκλοφορίας για το Dragon Age: The Veilguard

Με σημαντικές ανακαλύψεις από τα πλάνα του!

Με ένα ωραίο, γεμάτο πληροφορίες reveal trailer μας κέρασαν οι Bioware και η EA στο Xbox Showcase για το επερχόμενο παιχνίδι, τους Dragon Age: The Veilguard.

Το trailer μας παρουσιάζει γνώριμα πρόσωπα, όπως τον Varric και την Harding, αλλά και το κάθε καινούργιο companion ξεχωριστά (Neve, Emmrich, Taash, Darvin, Bellara, Lucanis), δίνοντάς μας μια γεύση από τα classes τους και τα races τους, αλλά και τις καταστάσεις στις οποίες ενδεχομένως να τους συναντήσουμε. Ο πρωταγωνιστής μας και η ομάδα του θα αποτελέσουν την καρδιά του παιχνιδιού και θα κληθούν να αψηφήσουν θεούς και τέρατα για να φτάσουν στο τελικό τους στόχο, που είναι να προστατέψουν το veil από τον Dreadwolf και ό,τι άλλο το απειλεί. Φυσικά την προσοχή μας τραβάνε οι Eluvian mirrors, το Fade, το αξιαγάπητο και συνάμα φονικό Griffon, αλλά και ο δράκος.

Αναμένουμε να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες για τα παραπάνω την Τρίτη 11 Ιουνίου στο gameplay trailer που πρόκειται να παρακολουθήσουμε στο livestream του Dragon Age: The Veilguard.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2024 για PS5, Xbox Series X|S και PC.

Μιχάλης Κωνσταντάκης's Avatar

Μιχάλης Κωνσταντάκης

Γιατί το gaming για μένα είναι μια στιγμή ηρεμίας μέσα στο χάος.