ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Πρώτα καθαρά gameplay πλάνα για το Atlas Fallen

Impressive.

Φανερά εμπνευσμένο από το Monster Hunter, το Atlas Fallen μοιάζει ένα αρκετά φιλόδοξο RPG project από την Deck13 – δημιουργό του The Surge – και για μια ακόμη φορά τα leaks επιβεβαιώθηκαν, με την ημερομηνία κυκλοφορίας του να τοποθετείται στις 16 Μαΐου.

{youtube}IB18TDI5oe0{/youtube} 

Μολονότι στο αρχικό reveal είχαμε δει 20 δευτερόλεπτα από gameplay, δεν ήταν αρκετά για να το κρίνουμε, όπως ούτε βέβαια και τα 90 δευτερόλεπτα που μας έδωσαν σήμερα. Ένα είναι το σίγουρο. Μιλάμε για έναν αμιγώς next-gen τίτλο που κατέχει αρκετά στοιχεία από μερικούς θρυλικούς τίτλους, όπως το Bloodborne και το Monster Hunter, επομένως ετοιμάστε για τρελό hack n’ slash στον αμμώδη κόσμο του. Στόχος σας είναι να ελευθερώσετε την ανθρωπότητα από τα ημίθεα τέρατα κατακτώντας τις δυνάμεις τους και χρησιμοποιώντας τες υπέρ σας.

Το Atlas Fallen θα κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S ,PS5 και PC και με την προ-παραγγελία σας εξασφαλίζετε το Ruin Rising Pack για μερικά ψηφιακά καλούδια.

Χριστόφορος Πόλυγγερ's Avatar

Χριστόφορος Πόλυγγερ

Δεν έχω μάθει να παίζω παιχνίδια casually. Είτε θα πάμε με δεκάωρο session και πλατίνα ή καθόλου.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88