ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Διέρρευσε gameplay εικόνα από το Avatar: Frontiers of Pandora

Ο leaker έχει και βίντεο!

Γνωρίζουμε καιρό τώρα πως η Ubisoft Massive φτιάχνει κάτι... massive, εφόσον έχει στα χέρια της ένα Avatar game που, άπαξ και αποδειχθεί καλό, μπορεί να φέρει τεράστια κέρδη στα ταμεία της Ubisoft, δεδομένου του ονόματός του. Η δεύτερη ταινία που κυκλοφόρησε πρόσφατα έκανε τον δικό της χαμό, όμως το παιχνίδι έχει ξεχαστεί, εφόσον το έχουμε δει μόνο μία φορά σχεδόν δύο χρόνια πριν και όποτε ξανακούμε το όνομά του είναι για να μάθουμε πως καθυστερεί εκ νέου. Καλώς η κακώς η επιστροφή του στη δημοσιότητα είναι ανεπίσημη και εν μέρει παράνομη, εφόσον έχουμε την εμφάνιση μίας in-game εικόνας, η οποία δημοσιεύθηκε από γνωστό leaker των Ubisoft games.

Ο λογαριασμός `ScriptLeaksR6` συνήθως μας μεταφέρει επιτυχώς πληροφορίες και εικόνες που αφορούν τη σειρά Tom Clancy`s Rainbow Six-οτιδήποτε, φαίνεται όμως πως η άκρη του στη Ubisoft είναι ακόμα μεγαλύτερη. Αυτό διότι σήμερα δημοσίευσε την παρακάτω εικόνα αναγράφοντας πως "το Avatar: Frontiers of Pandora θα είναι πιθανότατα πάντοτε first-person". Στην εικόνα βλέπουμε τα μπλε χέρια ενός χαρακτήρα να κρατά ένα όπλο και να στοχεύει ένα mech, με μέσα όπως το VGC να επιβεβαιώνουν πως το footgage ανήκει πράγματι στο συγκεκριμένο Avatar game. Ο leaker υποστηρίζει πως έχει και gameplay video να μας μεταφέρει σύντομα, κάτι που μας υποδεικνύει ενδεχομένως πως είτε μερικά media είχαν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν, είτε η Ubisoft ετοιμάζει να μας το ξανα-παρουσιάσει μετά από πολύ καιρό.

Το ότι η οπτική του παιχνιδιού θα είναι πρώτου προσώπου το είχαμε αντιληφθεί από το reveal trailer, εφόσον αρκετά in-engine πλάνα τα βλέπαμε μέσα από τα μάτια ενός άγνωστου χαρακτήρα. Δεν γνωρίζουμε πολλά για το παιχνίδι πέραν του ότι θα είναι open world action-adventure, σε συνεργασία με τις Lightstorm Entertainment και Disney. Υποτίθεται πως θα κυκλοφορούσε μέσα στο 2022, μετά μέχρι τον Απρίλιο του 2023, τώρα όμως δεν έχουμε ιδέα πότε να το περιμένουμε.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88