ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Πρώτα πραγματικά gameplay πλάνα του Crash Team Rumble

Ένα χάος στις αρένες του!

Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε τη χαρά να ενημερωθούμε γύρω από την περίοδο κυκλοφορίας και εντυπώσεις ορισμένων παικτών για το Crash Team Rumble. Πλέον έχουμε στα χέρια μας ένα εκτενέστατο άρθρο του PS Blog, που αναλύει τις διαφορετικές ιδιότητες που περιέχει κάθε τύπος χαρακτήρα, όπως και ένα σύντομο βιντεάκι που μας δείχνει τα πρώτα actual πλάνα του πώς ακριβώς παίζεται, δίχως να είναι μονταρισμένο ή σε μορφή gameplay trailer. Αυτό που βλέπουμε φαίνεται πραγματικά ταχύρυθμο, εφόσον ο Crash και οι φίλοι του είναι σε μόνιμη κατάσταση κυνηγητού και συλλογής wumpas. Οι αρένες του είναι πολύ μεγάλες, τα power-ups πάνε κι έρχονται και φαίνεται γενικά πως θα είναι ένα online game που θα απαιτεί πολλή στρατηγική κρυμμένη πίσω από την 3D platformer διαδικτυακή λογική του.

Στην παρουσίαση του PS Blog οι developers μας προτείνουν ποιους τύπους χαρακτήρων να προτιμήσουμε αρχικά, όπως και μας δίνουν συμβουλές για τη beta του παιχνιδιού που θα διεξαχθεί σε λιγότερο από έναν μήνα. Σταδιακά θα λαμβάνουμε όλο και περισσότερες πληροφορίες για το παιχνίδι, εφόσον στην παρούσα φάση έχουμε μία πολύ μικρή εικόνα του ρόστερ και του περιεχομένου του. Πολλοί leakers ισχυρίζονται πως ο Spyro θα έχει και αυτός κάποια συμμετοχή στο game, έστω και σε μετέπειτα σεζόν, ενώ η live-service υποδομή του είναι κάτι που πρέπει σίγουρα να εξεταστεί για να κρίνουμε κατά πόσο η Activision έχει διάθεση να το υποστηρίξει μακροπρόθεσμα.

Στο Crash Team Racing είχαμε εκπλαγεί από την αγάπη και το μεράκι που έδειξε η Beenox για την ενός έτους συνεχή ενημέρωση του παιχνιδιού με νέο content, οπότε αν η Toys for Bob έχει ανάλογες φιλοδοξίες πολύ πιθανό να μιλάμε για το Crash Team Rumble για περισσότερο διάστημα από όσο περιμένουμε. Αλλιώς... μπορεί να κόψει και αυτό χαρτάκι στην αναμονή των πρόωρων κλεισιμάτων servers.

Το Crash Team Rumble αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 20 Ιουνίου σε PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X|S.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88