ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Διέρρευσαν εικόνες και gameplay πλάνα από το Dragon Age: Dreadwolf

Άλλο ένα θύμα των leaks.

Φαίνεται πως τα leaks συνεχίζουν δυναμικά μέσα στο 2023, καθώς άλλο ένα θύμα προστίθεται στην λίστα τους. Συγκεκριμένα διέρρευσαν πλάνα από το επερχόμενο Dragon Age: Dreadwolf σε ένα post από το Reddit.

Το εν λόγω post μας αναφέρει ότι το σχετικό βίντεο, - που πλέον έχει εξαφανισθεί – ήταν κομμάτι από ένα playtesting video, το οποίο θα έλεγχε η Bioware σαν feedback. Φυσικά δεν αποκαλύφθηκε ολόκληρο το video, αλλά ένα μέρος του διάρκειας 20 λεπτών, το οποίο έδειχνε ένα dungeon mission στο Gray Warden fortress HQ of Weisshaupt. Αυτά τα οποία ξεχωρίζουν με διαφορά είναι τα ανανεωμένα animations αλλά και το combat system, το οποίο έχει επηρεασθεί από το God of War (2018). Ακόμη φαίνεται πως δεν θα έχουμε άμεση χρήση των companions μας, αλλά την χρήση ορισμένων από των skills ή abilities τους.

Επίσης διατηρεί τα θετικά στοιχεία του προκατόχου του DA:I, όπως το jumping αλλά και το UI system. Ασφαλώς παίρνουμε μια γεύση και από το inventory και το τι slots θα περιέχει, αλλά και το πώς θα φαίνονται οι εχθροί, μιας και στην προκειμένη περίπτωση είναι τα γνωστά σε όλους darkspawn. Τέλος όποιος ενδιαφέρεται να δει ένα gif και μερικές εικόνες από το leaked video μπορεί να πατήσει εδώ.

Σαν fan, ο οποίος είναι συναισθηματικά δεμένος με το συγκεκριμένο franchise, ελπίζω να έχουμε σύντομα νεότερα από επίσημα, πλέον χείλη.

Μιχάλης Κωνσταντάκης's Avatar

Μιχάλης Κωνσταντάκης

Γιατί το gaming για μένα είναι μια στιγμή ηρεμίας μέσα στο χάος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88