ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Gameplay video από το νέο survival mode του Returnal

Hello darkness my old friend.

Μέσα από το επίσημο κανάλι της στο YouTube, η Sony έδωσε στη δημοσιότητα ένα χορταστικό 18λεπτο βίντεο, στο οποίο γίνεται μία πολύ καλή περίληψη του τι μπορεί να περιμένει κανείς από το αφιλόξενο περιβάλλον της νέας επέκτασης του Returnal.

{youtube}W0BZT8BqKhQ{/youtube}

Για ακόμη μία φορά, ο τεχνικός τομέας είναι ακαταμάχητος και σε συνδυασμό με την ατμόσφαιρα η Housemarque συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε, με το βασικό μέρος του παιχνιδιού. Στο παραπάνω βίντεο υπάρχει και περιγραφή από δύο developers του DLC, οπότε βοηθούν στην κατανόηση των νέων προσθηκών.

Αρχικά, επισημαίνεται πόσο δύσκολο θα είναι και το νέο κεφάλαιο τόσο από τους developers όσο και από το gameplay, αφού η φύση του DLC δεν αλλάζει δραστικά από οτιδήποτε έχουν γνωρίσει οι παίκτες μέχρι τώρα. Η ονομασία της επέκτασης είναι Tower of Sisyphus, με το όνομα να είναι εμπνευσμένο από το βιβλίο του Albert Camus.

Νέα όπλα, νέες αναβαθμίσεις και νέα bosses είναι μερικά από τα πολλά καινούρια στοιχεία που θα προστεθούν με το νέο update. Ακόμη, θα υπάρξουν και νέες εξελίξεις όσον αφορά την ιστορία της πρωταγωνίστριάς μας, και έτσι δίνεται η δυνατότητα και στους παλαιότερους παίκτες να επιστρέψουν για να εμπλουτίσουν ακόμα περισσότερο την εμπειρία και τις γνώσεις τους.

Το δωρεάν update στο οποίο θα περιλαμβάνεται και το expansion κυκλοφορεί στις 22 Μαρτίου.

Happy dying!

Χριστόφορος Πόλυγγερ's Avatar

Χριστόφορος Πόλυγγερ

Δεν έχω μάθει να παίζω παιχνίδια casually. Είτε θα πάμε με δεκάωρο session και πλατίνα ή καθόλου.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88