ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Πρώτα gameplay πλάνα και ημερομηνία κυκλοφορίας για το Pikmin 4

Έρχεται μέσα στο καλοκαίρι.

Η Nintendo πιστή στο ραντεβού της, ξεκίνησε το χθεσινό της show με το πολυαναμενόμενο και πολυσυζητημένο Pikmin 4. Η συνέχεια του real time strategy franchise της Nintendo, φαίνεται να ακολουθεί το ίδιο μονοπάτι σε gameplay και μηχανισμούς με τους προκάτοχους, αλλά υπάρχουν και μερικές διαφορές. Για παράδειγμα, φαίνεται πως έχει αλλαχτεί ριζικά το σύστημα «μέρας -νύχτας», καθώς το trailer υπονοεί πως πλέον θα μπορούμε να εξερευνήσουμε και την νύχτα, με τους εχθρούς όμως να είναι πολύ πιο επικίνδυνοι.

Βλέπουμε επίσης ένα γλυκό σκύλο που θα μας κρατάει συντροφιά, τον Otachi ο οποίος όπως φαίνεται θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε τα διαφορά περιβαλλοντικά puzzles αλλά και να μετακινηθούμε με άνεση πάνω στην πλάτη του. Τέλος, βλέπουμε και ένα ολοκαίνουργιο ice type Pikmin που θα μπορεί να παγώνει εχθρούς αλλά και να μετακινείται με άνεση πάνω στο νερό, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στην σειρά καθώς μέχρι τώρα τα Pikmins είχαν αδυναμία στο νερό.

{youtube}MJpxwP4_o5A{/youtube}

Κλείνοντας. ίσως η πιο σημαντική ανακοίνωση είναι πως πλέον έχουμε επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, με το Pikmin 4 να δρομολογείται για τις 21 Ιουλίου 2023 αποκλειστικά για Nintendo Switch.

Βασίλης Τουρλίδας's Avatar

Βασίλης Τουρλίδας

Ερωτευμένος με τα video games από όταν πρωτοέπιασα στα χέρια μου ένα Game Boy Advance SP, παρέα με ένα copy του Pokémon Leaf Green.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88