ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Τα πρώτα gameplay πλάνα του μεγαλεπήβολου Starfield

Δεκαπέντε ολόκληρα λεπτά από το σύμπαν της Bethesda.

Επιτέλους, για πρώτη φορά η Bethesda μας έδειξε gameplay πλάνα από το μεγαλεπήβολο πρότζεκτ της, το Starfield. Η βιτρίνα του Xbox & Bethesda Showcase είχε ολόκληρα δεκαπέντε λεπτά για να μας πείσει για το βεληνεκές που διαθέτει, και τα κατάφερε. Το Starfield περιέχει ένα τεράστιο σύμπαν που μας περιμένει για να το εξερευνήσουμε, με τον Todd Howard να επισημαίνει πως υπάρχουν 100 ηλιακά συστήματα και 1.000 πλανήτες.

{youtube}zmb2FJGvnAw{/youtube}

Επιπλέον, παρουσιάστηκε το σύστημα μάχης, με τον παίκτη να έρχεται αντιμέτωπος με μία ομάδα πειρατών, ενώ στη συνέχεια αποκαλύφθηκε πως θα υπάρχουν και διαστημικές αερομαχίες.

Αξίζει να αναφερθεί πως για ακόμα μία φορά δόθηκε αρκετή έμφαση στα RPG στοιχεία του παιχνιδιού. Κάθε παίκτης θα κληθεί να ζήσει μία ξεχωριστή εμπειρία, με τις επιλογές του να καθορίζουν τις συνέπειες του, με πολλές επιλογές να είναι στην διάθεση του.

Πρόσφατα το Starfield έλαβε καθυστέρηση, με το τωρινό παράθυρο ημερομηνίας να είναι για το πρώτο εξάμηνο του 2023.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88