ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Νέα gameplay πλάνα για το Suicide Squad: Kill the Justice League

Out of Arkham… Straight to Metropolis…

Την τιμητική του είχε το Suicide Squad: Kill the Justice League στο πρόσφατο PlayStation State of Play γεγονός αναμενόμενο μιας και απέχουμε μόλις τρεις μήνες από την κυκλοφορία του. Γι’ αυτό και η Rocksteady πήρε το χρόνο της και μας μίλησε για σχεδόν ένα τέταρτο για το τι μπορούμε να περιμένουμε από το νέο της τίτλο, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο gameplay των χαρακτήρων.

{youtube}y-iZP0Zzhd0{/youtube}

Είναι γνωστό ότι και τα τέσσερα μέλη της ομάδας είναι θεότρελα. Το αν έχουν χημεία μέσα στο ιστορικό πλαίσιο που έχει φτιάξει η Rocksteady θα φανεί στην πορεία, όμως αυτό που είναι ξεκάθαρο από τα νέα πλάνα, είναι πως και οι τέσσερεις έχουν ένα μοναδικό gameplay style που ταιριάζει άψογα με την ιδιοσυγκρασία και τα χαρακτηριστικά τους. Η Harley Quinn υιοθετεί την πιο bouncy πλευράς της και είναι συνέχεια εν κινήσει, θυμίζοντας παράλληλα και λίγο από Spider-Man. Ο Captain Boomerang διακτινίζεται πιο γρήγορα και από τη σκιά του, ενώ ο Deadshot φαίνεται να αρέσκεται στην ασφάλεια που παρέχουν τα εξ αποστάσεως αλλά ακριβείας χτυπήματά του. Όσο για τους λάτρεις του melee, υπάρχει και ο King Shark ο οποίος δε διστάζει να τα βάλει με όλους και με όλα up close, λειτουργώντας ως “tank-character” για την ομάδα.

Από τα πλάνα και την ανάλυση της εταιρείας βλέπουμε πως το gameplay βασίζεται στην ταχύτητα των παικτών, οι οποίοι έχουν στη «φαρέτρα» μία αρκετά καλή ποικιλία κινήσεων και customizable οπλοστασίου που φαίνεται να προσφέρουν ένα όμορφο και διασκεδαστικό τελικό αποτέλεσμα.

{youtube}J0jZ0hmvao0{/youtube}

Κλείνοντας, η Rocksteady άφησε για το τέλος το για πολλούς μεγάλο αγκάθι του συγκεκριμένου τίτλου. Το ότι το παιχνίδι θα ακολουθούσε το Game as a Service μοντέλο ήταν γνωστό εδώ και καιρό, ενώ πρόσφατα είχαν κυκλοφορήσει και φωτογραφίες που έδειχναν λεπτομέρειες για το Battle Pass. Αυτό που ήρθε να προσθέσει η εταιρεία σε αυτό το πλαίσιο είναι πως το Battle Pass θα αφορά αποκλειστικά την εμφάνιση των χαρακτήρων, ενώ υποσχέθηκε πως θα υποστηρίξει και post-launch το παιχνίδι με νέους χαρακτήρες, νέα όπλα και missions. Ακόμα κι εγώ που αναμένω με ένα άλφα hype τον τίτλο, είμαι σκεπτικός για το κατά πόσο θα μείνει μόνο στα cosmetics το Battle Pass και δε θα επηρεάζει το κατά τα άλλα κομψό character progression. Εδώ είμαστε όμως για να τα συζητήσουμε όταν κυκλοφορήσει το παιχνίδι.

Το Suicide Squad: Kill the Justice League θα κυκλοφορήσει στις 26 Μαΐου 2023, για PS5, Xbox Series X|S και PC.

Πάνος Τσαμπούκος's Avatar

Πάνος Τσαμπούκος

Λάτρης ταινιών και σειρών, αλλά οι γονείς μου ακόμη έχουν να λένε πως όταν έπιανα τηλεχειριστήριο στα χέρια μου μικρός, το δωμάτιο δε με χωρούσε. That's life, I guess...


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88