ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το αρκετά ύποπτο The Day Before δείχνει νέα gameplay πλάνα

Δύο χρόνια μετά, αλλά ποιος μετράει;

Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση για καθυστέρηση οχτώ ολόκληρων μηνών (!) λόγω καταγγελίας σχετικά με την επίσημη κατοχύρωση του ονόματος του The Day Before, η Fntastic είπε να κατευνάσει τις κατηγορίες για scam που της προσάπτουν και να παρουσιάσει ένα δεκάλεπτο gameplay βίντεο για το πολυαναμενόμενο MMO. Επειδή μπορεί να είστε δύσπιστοι μιας και το τελευταίο gameplay footage που είδαμε ήταν πριν δύο χρόνια, ορίστε και τα πειστήρια απευθείας από τον επίσημο λογαριασμό της στο YouTube.

{youtube}-KgrIGUhoZA{/youtube}

Όπως βλέπουμε, το The Day Before πατάει σε γνώριμα μονοπάτια όσον αφορά τα loot και weapons mechanics, θυμίζοντας ολίγον τι PUBG. Ωστόσο, φαίνεται κάπως ανησυχητικό το γεγονός πως λίγες μόλις μέρες πριν την αρχικά σχεδιασμένη κυκλοφορία του, το παιχνίδι έχει υποστεί αρκετό downgrade όσον αφορά τα γραφικά του. Η διαφορά γίνεται εύκολα εμφανής όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και στο παρακάτω announcement trailer που είχε κυκλοφορήσει το 2021.

{youtube}AI0k1V0t_SI{/youtube}

Μήπως τελικά δεν ευθύνεται μόνο η διαμάχη γύρω από το όνομα του παιχνιδιού για την πολύμηνη καθυστέρηση ; Δύσκολο να πούμε με σιγουριά, όμως τα σημάδια δεν είναι και τα πιο ευοίωνα για το παιχνίδι.

Παρ’ όλα αυτά, θα κρατήσουμε τα τελικά μας συμπεράσματα για τη 10η Νοεμβρίου 2023, τη νέα επίσημη κυκλοφορία του The Day Before.

Πάνος Τσαμπούκος's Avatar

Πάνος Τσαμπούκος

Λάτρης ταινιών και σειρών, αλλά οι γονείς μου ακόμη έχουν να λένε πως όταν έπιανα τηλεχειριστήριο στα χέρια μου μικρός, το δωμάτιο δε με χωρούσε. That's life, I guess...


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88