ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Άφαντα τα gameplay πλάνα του The Day Before στο YouTube

Υφαίνεται μπροστά στα μάτια μας ένα νέο saga…


Άμα δεν πέρναγε μία εβδομάδα χωρίς να είχαμε κάποιο σκαμπανέβασμα για την ανάπτυξη του The Day Before, κάποιος φούρνος θα γκρεμιζόταν. Μετά τις κατηγορίες για scam, η εταιρεία έδωσε απάντηση με ένα 10-λεπτο gameplay walkthrough, το οποίο όπως θα παρατηρήσατε αφού κάνατε κλικ στα άρθρα μας, δεν είναι πλέον διαθέσιμο στη πλατφόρμα του YouTube ή κάπου αλλού.

 

Με αυτό το παραπάνω «πειστικό» tweet, η Fntastic δίνει τις δικές της εξηγήσεις για ποιο λόγο συμβαίνουν όσα συμβαίνουν, κλείνοντας μάλιστα δίνοντας ένα μήνυμα αγώνα για την αναζήτηση της αλήθειας. Τι αναφέρεται σε αυτό το tweet; Έχουμε και λέμε. Πρώτα φαίνεται πως τόσο το YouTube όσο και το Steam αφαίρεσαν μερικά videos του παιχνιδιού λόγω πνευματικής ιδιοκτησίας και έτσι η Fntastic παραθέτει ένα fact check των γεγονότων που έχουν συμβεί.

Ο υποτιθέμενος δημιουργός του The Day Before trademark δημιούργησε ένα calendar application, το οποίο προφανώς δεν έχει καμιά σχέση με το gaming και όταν η εταιρεία ανακοίνωσε το 2021 τον τίτλο εκείνος ζητούσε να κατοχυρώσει το όνομα όπως και έκανε πριν την Fntastic. Φτάνοντας στο σήμερα, εκείνος επικοινωνεί καθημερινά με την εταιρεία ζητώντας να συζητήσουν, πιθανώς μάλλον κάποιο deal, με το στούντιο να κρατάει αρνητική στάση.

Τα βάσανα και οι δυσκολίες φαίνεται πως δεν πρόκειται να τελειώσουν any time soon για το The Day Before και αν είναι πραγματικά αληθινά τα όσα διαδραματίζονται είναι μεγάλο κρίμα για τους ανθρώπους που δουλεύουν τόσα χρόνια επάνω στον τίτλο.

Χριστόφορος Πόλυγγερ's Avatar

Χριστόφορος Πόλυγγερ

Δεν έχω μάθει να παίζω παιχνίδια casually. Είτε θα πάμε με δεκάωρο session και πλατίνα ή καθόλου.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88