ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Αίμα και άμμος στο gameplay trailer του Blight: Survival

Ντεμπούτο για την Haenir Studio.

Το λιγότερο εντυπωσιακό ήταν το 5-λεπτο trailer που μας έφερε στην δημοσιότητα η Indie εταιρία Haenir Studio. Το Blight: Survival είναι ένα 3rd person co-op action-horror roguelite παιχνίδι, με την δυνατότητα co-op 4 παικτών, το οποίο διαδραματίζεται στον Μεσαίωνα, με κάποιες παραλλαγές. 

Το trailer ξεκινάει βυθίζοντάς μας σε μια αποπνικτική ατμόσφαιρα, όπου ο πόλεμος έχει ολοκληρωτικά κυριαρχήσει στην περιοχή και κάθε βήμα φαντάζει βαρύ και εξαντλητικό. Η περιοχή έχει μολυνθεί από μία ασθένεια ,κατά την οποία οι άνθρωποι μετατρέπονται σε ζόμπι, βάζοντας έτσι το λιθαράκι της, σε έναν ήδη κατεστραμμένο και θηριώδη κόσμο.

Οι παίκτες καλούνται να επιβιώσουν και να βάλουν ένα τέλος σε αυτήν την πανδημία, καθώς θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν και να φέρουν στα μέτρα τους την πανοπλία και τα όπλα τους. Οι εντυπωσιακές και βίαιες εκτελέσεις έρχονται να συμπληρώσουν αυτό το πάζλ, σε έναν κόσμο, ο οποίος φαίνεται θα είναι αρκετά αφιλόξενος.

{youtube}Z3VxGTH8ReY{/youtube}

Η εταιρία δεν έχει αποκαλύψει ακόμα την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού. Αναμένουμε εξελίξεις.  

Γιώργος Μπαβέλας's Avatar

Γιώργος Μπαβέλας

To gaming λειτουργεί ως μία μορφή ψυχοθεραπείας, μια προσπάθεια να δω την καθημερινότητά μου λίγο πιο ρομαντικά.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88