ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Καινούργιο εκτενές gameplay trailer για το Xenoblade Chronicles 3

Ανακοινώθηκαν και τα expansions του.

Σε ένα καινούργιο gameplay trailer προχώρησε η Nintendo, διαρκείας 20 λεπτών με αρκετές λεπτομέρειες σχετικά με το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα μας δίνει καινούργιες πληροφορίες για την πλοκή του παιχνιδιού, καθώς και τους 6 κεντρικούς χαρακτήρες, τον κόσμο αλλά και τους εχθρούς που θα αντιμετωπίζουμε. Ακόμη μας πληροφορεί για το battle system και για τις ομοιότητες και τις διαφορές σχετικά με τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς. Ενδιαφέρον έχουν και τα classes που μας παρουσιάζουν (Swordfighter, Zephyr, Medic Gunner, Tactician, Heavy Guard και Ogre) καθώς και το γεγονός ότι θα μπορούν να αλλάζουν και να εξελίσσονται με κάθε level. Επίσης, μας παρουσιάζουν πως θα λειτουργεί το fast travel, η δυνατότητα να αλλάζεις την ώρα της μέρας αλλά και το πως θα διαδραματίζονται τα quest. Βέβαια, όπως μας πληροφόρησε η Nintendo το παιχνίδι θα ενώνει τις ιστορίες από το 1ο παιχνίδι της σειράς και του sequel του, καθώς ο παίχτης θα μπαίνει στην θέση του Noah και της Μio ενδιάμεσα στον πόλεμο μεταξύ των χωρών Keves και Agnus.

{youtube} hoHvpS2x8us{/youtube}

Μεγάλο ενδιαφέρον φυσικά έχουν και οι πληροφορίες σχετικά με τα expansions, καθώς θα έρθει σε 4 τμήματα. Συγκεκριμένα το πρώτο κομμάτι θα έρθει στις 29 Ιουλίου μαζί με την κυκλοφορία του παιχνιδιού, το οποίο ήταν να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο άλλα μεταφέρθηκε για τα τέλη Ιουλίου (29 Ιουλίου), και θα περιέχει διάφορα βοηθητικά αντικείμενα αλλά και διάφορες αποχρώσεις για τις στολές. Στο δεύτερο και τρίτο κομμάτι, στις 31 Δεκεμβρίου και 30 Απριλίου 2023 αντίστοιχα, θα περιέχεται ένα Challenge Battle, ένας καινούργιος ήρωας, καινούργια quest και καινούργιες στολές. Στο τελευταίο κομμάτι θα περιέχεται, όμως μια ολοκαίνουργια ιστορία. Το σημαντικό που θα πρέπει να τονίσουμε είναι, ότι αυτά τα τέσσερα στάδια δεν θα μπορούν να αγοραστούν ξεχωριστά αλλά θα είναι ένα πακέτο αξίας 29,99$.

Κάπου εδώ να κλείσουμε αναφέροντας ότι η collector’s edition θα καθυστερήσει και δεν θα κυκλοφορήσει μαζί με την standard edition, καθώς και την επιστροφή του Monado sword από το original game.

Πηγή: VGC

Μιχάλης Κωνσταντάκης's Avatar

Μιχάλης Κωνσταντάκης

Γιατί το gaming για μένα είναι μια στιγμή ηρεμίας μέσα στο χάος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88